Burt Reynolds wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Burt Reynolds
(Burton Leon Reynolds Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.2. 1936 - 12:10h
Místo:
Lansing, Michigan
Země:
Věk:
81 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Burt Reynolds - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.2.1936 - 12:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.2.1936 - 17:10  
US, Lansing:
42°44' s.š., 84°33' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Burt Reynolds 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Burt Reynolds
datum narození 11.2.1936
(herec, režisér, instagram)

Burt Reynolds - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Bandit
(2016) - Hollow Creek
(2016) - Elbow Grease
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Benny Hill: The World's Favorite Clown
(2015) - Party Pieces
(2014) - Pocket Listing
(2014) - A Magic Christmas
(2014) - Hamlet & Hutch
(2014) - Category 5
(2013) - How Sweet It Is
(2012) - Comics Open
(2011) - Paul Williams Still Alive
(2011) - Reel Love
(2011) - Not Another Not Another Movie
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2009) - Archer (TV seriál)
(2008) - Gambler
(2008) - Delgo
(2008) - Banda amatérů
(2007) - Ve jménu krále
(2007) - Randy and the Mob
(2006) - Zbořené mosty
(2006) - Zapomeň na to
(2006) - Výprodej
(2006) - Sexy tým
(2006) - Konec hry
(2005) - Reel Comedy: The Dukes of Hazzard
(2005) - The Contender
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Sněhulák Frosty
(2005) - Mistři hazardu
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Nekecej a pádluj!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Sex at 24 Frames Per Second
(2003) - Gumball 3000: The Movie
(2003) - Únos mé sestry
(2003) - Horká půda
(2002) - Rites of Autumn: The Story of College Football
(2002) - Válka dobytkářů
(2002) - Slečna Lettie a já
(2002) - Momentky
(2002) - Čas vlka
(2001) - Hoffa - cena moci
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Zkouška věrnosti
(2001) - Hotel
(2001) - The Hollywood Sign
(2001) - Formule!
(2001) - Auf Herz und Nieren
(2000) - Founding Fathers (TV seriál)
(2000) - The Last Producer
(2000) - Akce Pelikán
(1999) - Celebrity Profile: Marilu Henner
(1999) - Zlá předtucha
(1999) - Waterproof
(1999) - Univerzální voják 2: Nedokončený obchod
(1999) - Stringer
(1999) - Pups
(1999) - Mystery, Aljaška
(1999) - Měsíc lovu
(1999) - Hotel pro rukojmí
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Univerzální voják: Bratři ve zbrani
(1998) - Těžké časy
(1998) - Crazy Six
(1997) - Příběh pana Beana
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Hříšné noci
(1997) - Havran
(1997) - Big City Blues
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1996) - Striptýz
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Cherokee Kid
(1996) - Frankenstein a já
(1995) - The Great Battles of the Civil War (TV seriál)
(1995) - Psychopat
(1994) - WrestleMania X
(1994) - A Century of Cinema
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - Wind in the Wire
(1993) - Muž z levého pole
(1993) - Jeden a půl policajta
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Whoopi Goldberg Show
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Hráč
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - The Very Best of the Ed Sullivan Show 2
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1990) - Moderní láska
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - B.L. Stryker: Grand Theft Auto
(1989) - Vloupání
(1989) - Poslední svědek
(1989) - Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe
(1989) - B.L. Stryker: The Dancer's Touch
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Walt Disney World 4th of July Spectacular
(1988) - Přepnout na život
(1988) - Najatý policajt
(1987) - The Ultimate Stuntman: A Tribute to Dar Robinson
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Out of This World (TV seriál)
(1987) - Malone
(1986) - Sherman's March
(1986) - Žár
(1986) - Žádné strachy o prachy
(1986) - Shattered If Your Kid's On Drugs
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Southern Voices, American Dreams
(1985) - Stick
(1984) - V žáru velkoměsta
(1984) - Velký závod 2
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Stroker Ace
(1983) - Posedlý krásou
(1983) - Polda a bandita 3
(1982) - Hollywood: The Gift of Laughter
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Nejlepší bordýlek v Texasu
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - High Hopes: The Capra Years
(1981) - Tajný závod
(1981) - Sharkyho mašina
(1981) - Chci jen syna
(1980) - Don Siegel: Last of the Independents
(1980) - Polda a bandita 2
(1980) - Hra s diamanty
(1980) - Dan August: The Jealousy Factor
(1980) - Dan August: Once Is Never Enough
(1980) - Dan August: Murder, My Friend
(1979) - The Orson Welles Show
(1979) - Začít znovu
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Konec
(1978) - Hooper
(1977) - Superstunt
(1977) - Polda a bandita
(1977) - Napůl drsňák
(1976) - Němý film
(1976) - Gator
(1976) - Bijásek
(1975) - W.W. and the Dixie Dancekings
(1975) - Šťastná dáma
(1975) - Podivná spravedlnost
(1975) - Konečně láska
(1974) - Nejtěžší yard
(1973) - Burt Reynolds' Late Show
(1973) - Shamus
(1973) - Na straně zákona
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Vysvobození
(1972) - Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
(1972) - Poldové
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Skullduggery
(1970) - Run, Simon, Run
(1970) - Hunters Are for Killing
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - 100 pušek
(1969) - Slepá ulička
(1969) - Shark!
(1969) - Sam Whiskey
(1968) - Fade-In
(1966) - Navajo Joe
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Operation C.I.A.
(1964) - Můj přítel delfín (TV seriál)
(1962) - The Match Game
(1961) - Everglades (TV seriál)
(1961) - Armored Command
(1961) - Angel Baby
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)

Burt Reynolds - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Burt Reynolds - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1945) Loni Anderson - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1954) Chris Evert
(*1942) Tammy Wynette
(*1946) Sally Field
(*1952) Lorna Luft
(*1941) Sarah Miles
(*1931) Mamie Van Doren
(*1934) Inger Stevens
(*1941) Chris Noel
(*1933) Lori Nelson
(*1945) Adrienne Barbeau
(*1916) Dinah Shore
(*1941) Faye Dunaway
(*1922) Doris Day

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Burt Reynolds 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Burt Reynolds - herec, režisér

se narodil 11.2.1936 ve městě Lansing, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Burt Reynolds

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Burt Reynolds
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
21°49’
10
 
LunaLuna:
Váhy
8°36’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°59’
9
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°12’
8
 
MarsMars:
Ryby
21°55’
11
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°27’
7
 
SaturnSaturn:
Ryby
10°17’
11
 
UranUran:
Býk
1°59’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
16°02’
5
R
PlutoPluto:
Rak
25°45’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°42’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°44’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°51’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
23°26’
9
Domy:
Blíženci
6°38’
Střelec
6°38’
2:
Blíženci
29°20’
8:
Střelec
29°20’
3:
Rak
19°16’
9:
Kozoroh
19°16’
Lev
11°05’
Vodnář
11°05’
5:
Panna
9°28’
Ryby
9°28’
6:
Váhy
19°54’
Beran
19°54’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
9xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
8°51’
11
Slun./Luna:
Střelec
15°13’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Lev Lvu
ukázat kalendář »