Buster Keaton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Buster Keaton
(Joseph Frank Keaton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.10. 1895 - 03:00h
Místo:
Lawrence, Kansas
Země:
Věk:
† 70 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
1.2.1966 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, komik, hvězda němého filmu, režisér

Buster Keaton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
4.10.1895 - 03:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.10.1895 - 09:00  
US, Lawrence:
37°55' s.š., 95°32' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Buster Keaton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Buster Keaton
datum narození 4.10.1895
(herec, komik, hvězda němého filmu, režisér, instagram)

Buster Keaton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Notfilm
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2006) - Edge of Outside
(2005) - The Forgotten Films of Roscoe Fatty Arbuckle
(2004) - So Funny It Hurt: Buster Keaton & MGM
(2004) - Come inguaiammo il cinema italiano - La vera storia di Franco e Ciccio
(2003) - Sex at 24 Frames Per Second
(2002) - Buster Keaton and Fatty Roscoe Arbuckle
(1995) - Prvních sto let americké kinematografie
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Buster Keaton: A Hard Act to Follow
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1975) - The Golden Age of Buster Keaton
(1974) - The Three Stooges Follies
(1968) - Velká kamenná tvář
(1966) - The Scribe
(1966) - Cestou na fórum se stala divná věc
(1965) - Salute to Stan Laurel
(1965) - Buster Keaton Rides Again
(1965) - Velké plážové bingo
(1965) - Válka po italsku
(1965) - Seržant Deadhead
(1965) - The Railrodder
(1965) - The Man Who Bought Paradise
(1965) - Jak vycpat divoké bikini
(1965) - Film
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1964) - Pajama Party
(1963) - The Sound of Laughter
(1963) - The Triumph of Lester Snapwell
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1962) - Nickelodeon Days
(1962) - The Great Chase
(1962) - Ten Girls Ago
(1961) - Es darf gelacht werden
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1960) - Candid Camera
(1960) - Když komedie byla králem
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1959) - The Revlon Revue
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1953) - L'incantevole nemica
(1952) - Světla ramp
(1952) - Paradise for Buster
(1951) - Life with Buster Keaton (TV seriál)
(1951) - Ça c'est du cinéma
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - Herrliche Zeiten
(1950) - Sunset Blvd.
(1950) - The Misadventures of Buster Keaton
(1950) - The Buster Keaton Show (TV seriál)
(1949) - You're My Everything
(1949) - The Lovable Cheat
(1949) - In the Good Old Summertime
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1946) - El Moderno Barba Azul
(1946) - God's Country
(1945) - That's the Spirit
(1945) - That Night with You
(1945) - She Went to the Races
(1944) - Take It or Leave It
(1944) - San Diego I Love You
(1943) - Forever and a Day
(1941) - So You Won't Squawk
(1941) - She's Oil Mine
(1941) - Screen Snapshots Series 21, No. 1
(1941) - General Nuisance
(1940) - The Villain Still Pursued Her
(1940) - The Taming of the Snood
(1940) - The Spook Speaks
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1940) - Pardon My Berth Marks
(1940) - Nothing But Pleasure
(1940) - New Moon
(1940) - Li'l Abner
(1940) - His Ex Marks the Spot
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1939) - The Movies March On
(1939) - Hollywood Hobbies
(1939) - Pest from the West
(1939) - Mooching Through Georgia
(1939) - Hollywood Cavalcade
(1937) - Love Nest on Wheels
(1937) - Jail Bait
(1937) - Ditto
(1936) - Three on a Limb
(1936) - The Invader
(1936) - Sun-Kissed Stars at Palm Springs
(1936) - Mixed Magic
(1936) - The Chemist
(1936) - Grand Slam Opera
(1936) - Blue Blazes
(1935) - The Timid Young Man
(1935) - Tars and Stripes
(1935) - Palooka from Paducah
(1935) - One Run Elmer
(1935) - Hayseed Romance
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1935) - The E-Flat Man
(1934) - Le Roi des Champs-Élysées
(1934) - The Gold Ghost
(1934) - Allez Oop
(1933) - Hollywood on Parade No. A-13
(1933) - What! No Beer?
(1932) - Talking Screen Snapshots
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Speak Easily
(1932) - Le Plombier amoureux
(1932) - The Passionate Plumber
(1931) - Wir schalten um auf Hollywood
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - The Voice of Hollywood No. 26
(1931) - Sidewalks of New York
(1931) - Frigo, svůdce žen
(1931) - Casanova wider Willen
(1931) - Buster se marie
(1930) - The Voice of Hollywood
(1930) - The March of Time
(1930) - Snadno a rychle
(1930) - Estrellados
(1930) - Doughboys
(1930) - De frente, marchen
(1929) - Spite Marriage
(1929) - Hollywood Revue
(1928) - Plavčík na sladké vodě
(1928) - Kameraman
(1927) - Character Studies
(1927) - College
(1926) - Frigovy cesty ke kráse a síle
(1926) - Frigo na mašině
(1925) - Seven Chances
(1925) - The Iron Mule
(1925) - Go West
(1924) - Screen Snapshots, Series 5, No. 1
(1924) - Frigo plave
(1924) - Frigo jako Sherlock Holmes
(1923) - Láska kvete v každém věku
(1923) - Frigo v balonu
(1923) - Frigo, oběť krevní msty
(1923) - Frigo kapitánem
(1922) - Seeing Stars
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 5
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 3
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 15
(1922) - Frigo u kováře
(1922) - Frigo na Aljašce
(1922) - Frigo mezi indiány
(1922) - Frigo má smůlu
(1922) - Frigo elektrikářem
(1922) - Frigo dědicem
(1922) - Frigo a strážníci
(1921) - Strašidelný dům
(1921) - Frigo ve člunu
(1921) - Frigo sebevrahem
(1921) - Frigo na divadle
(1921) - Frigo - král střelců
(1921) - Frigo jako obětní beránek
(1920) - The Round Up
(1920) - Hlupáček
(1920) - Frigo staví dům
(1920) - Frigo pod šibenicí
(1920) - Frigo na námluvách
(1920) - Frigo a soused
(1919) - Zákulisí
(1919) - Fatty v garáži
(1919) - Fatty sebevrahem
(1918) - Lechtivý desperádo
(1918) - Hotelový poslíček
(1918) - Fatty v sanatoři
(1918) - Fatty a pašeráci
(1918) - Bláznivá domácnost
(1917) - Řeznický učeň
(1917) - Rvačka
(1917) - Och, doktore!
(1917) - Fatty vesnickým hrdinou
(1917) - Fatty se žení
(1917) - Fatty na pláži
(1917) - A Reckless Romeo

Buster Keaton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Buster Keaton - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Buster Keaton - Knihy
Buster Keaton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.10.1895 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Buster Keaton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Buster Keaton - herec, komik, hvězda němého filmu, režisér

se narodil 4.10.1895 ve městě Lawrence, Kansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Buster Keaton

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Buster Keaton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
10°52’
2
 
LunaLuna:
Beran
15°35’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
6°18’
3
 
VenušeVenuše:
Panna
18°43’
1
R
MarsMars:
Váhy
13°09’
2
 
JupiterJupiter:
Lev
5°02’
12
 
SaturnSaturn:
Štír
6°33’
3
 
UranUran:
Štír
17°54’
3
 
NeptunNeptun:
Blíženci
18°00’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
12°40’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°12’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°44’
7
 
CheirónCheirón:
Váhy
14°30’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
24°42’
6
Domy:
Lev
29°25’
Vodnář
29°25’
2:
Panna
23°07’
8:
Ryby
23°07’
3:
Váhy
21°41’
9:
Beran
21°41’
Štír
24°37’
Býk
24°37’
5:
Střelec
28°56’
Blíženci
28°56’
6:
Vodnář
0°59’
Lev
0°59’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
12°01’
11
Slun./Luna:
Rak
13°14’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »