Cameron Diaz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cameron Diaz
(Cameron Michelle Diaz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.8. 1972 - 02:53h
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Cameron Diaz - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.8.1972 - 02:53  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.8.1972 - 09:53  
US, San Diego:
32°43' s.š., 117°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cameron Diaz 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Cameron Diaz
datum narození 30.8.1972
(herečka, modelka, instagram)

Cameron Diaz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Bad Teacher 2
(2016) - Agent: Century 21
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Ocenění Breakthrough Prize 2015
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Mobilize
(2014) - Sex Tape
(2014) - Jedna za všechny
(2014) - Annie
(2013) - Nevěřící
(2013) - Konzultant
(2013) - Hlas
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2012) - Gambit
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Zkažená úča
(2011) - Zelený sršeň
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Scared Shrekless
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Nourish: Food + Community
(2009) - Je to i můj život
(2009) - Box
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Mejdan v Las Vegas
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2006) - Odkaz Steva Irwina
(2006) - Prázdniny
(2005) - Trippin (TV seriál)
(2005) - Zná ji jako svý boty
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Schůzka s Drew
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Shrek 2
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Player$
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Comedy Central Canned Ham: The Sweetest Thing
(2002) - American Idol
(2002) - The Making of 'Sweetest Thing, The'
(2002) - Ulejváci
(2002) - Prostě sexy
(2002) - Gangy New Yorku
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
(2001) - Shrek
(2000) - 2000 MTV Movie Awards
(2000) - GPTV
(2000) - The Making of 'Charlie's Angels'
(2000) - Charlieho andílci
(1999) - Total Request Live
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Full Contact: The Making of 'Any Given Sunday'
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - Neviditelný cirkus
(1999) - Co vlastně ženy chtějí?
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Šest pohřbů a jedna svatba
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1998) - Něco na té Mary je
(1997) - Leute heute
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Extra život
(1996) - The Daily Show
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Ona, jedině ona
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1996) - Hlava nad vodou
(1995) - MADtv
(1995) - Poslední večeře
(1994) - Extra
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Maska
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - She's No Angel: Cameron Diaz
(1988) - This Morning
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1984) - Cinema 3
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Top Gear
(1975) - Saturday Night Live
(1969) - Sezame, otevři se
(1952) - Today
Cameron Diaz - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.8.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cameron Diaz 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cameron Diaz - herečka, modelka

se narodila 30.8.1972 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cameron Diaz

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Cameron Diaz
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
7°06’
2
 
LunaLuna:
Býk
22°15’
11
 
MerkurMerkur:
Lev
19°58’
2
 
VenušeVenuše:
Rak
21°19’
12
 
MarsMars:
Panna
9°46’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°31’
6
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°36’
11
 
UranUran:
Váhy
16°10’
4
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°33’
5
 
PlutoPluto:
Váhy
0°57’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°47’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°04’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
16°40’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
7°31’
4
Domy:
Rak
22°39’
Kozoroh
22°39’
2:
Lev
14°36’
8:
Vodnář
14°36’
3:
Panna
9°56’
9:
Ryby
9°56’
Váhy
10°38’
Beran
10°38’
5:
Štír
15°56’
Býk
15°56’
6:
Střelec
21°11’
Blíženci
21°11’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
1°39’
11
Slun./Luna:
Rak
14°40’
12


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »