Carl de Vogt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl de Vogt
(Carl Bernhard de Vogt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Carl de Vogt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.9.1885 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl de Vogt 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Carl de Vogt
datum narození 14.9.1885
(herec, instagram)

Carl de Vogt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1963) - Der Würger von Schloß Blackmoor
(1963) - Ein Windstoß
(1963) - Dumala
(1962) - Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
(1957) - Banktresor 713
(1955) - Herz bleibt allein, Ein
(1955) - Die Ratten
(1954) - Die Sieben Kleider der Katrin
(1953) - Briefträger Müller
(1951) - Torreani
(1950) - Blauer Dunst
(1939) - Rheinische Brautfahrt
(1938) - Musketier Meier III
(1936) - Kdybychom andělé byli...
(1936) - Fährmann Maria
(1936) - Ein Mannsbild muss her
(1935) - Soldatenlieder
(1934) - Zu Straßburg auf der Schanz
(1934) - Wilhelm Tell
(1934) - Ich für dich, du für mich
(1934) - Elisabeth und der Narr
(1934) - Bílé veličenstvo
(1933) - Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt
(1933) - Schüsse an der Grenze
(1933) - Píseň Černých hor
(1933) - Noc velké lásky
(1933) - Lied geht um die Welt, Ein
(1933) - Liebesfrühling
(1933) - Blut und Boden
(1932) - Trenck - Der Roman einer großen Liebe
(1932) - Teilnehmer antwortet nicht
(1932) - Die Tänzerin von Sans Souci
(1932) - Die elf Schill'schen Offiziere
(1931) - Das Geheimnis der roten Katze
(1931) - Die Frau - Die Nachtigall
(1930) - Lumpenball
(1930) - Flachsmann als Erzieher
(1930) - Der Fleck auf der Ehr'
(1929) - Waterloo
(1929) - Die Schleiertänzerin
(1929) - Morgenröte
(1929) - Hanba
(1929) - Drei Tage auf Leben und Tod - aus dem Logbuch der U.C.1
(1929) - Andreas Hofer
(1928) - Zuflucht
(1928) - Hinter Klostermauern
(1928) - Herr Meister und Frau Meisterin
(1928) - Haus Nummer 17
(1928) - Frau Sorge
(1927) - U 9 Weddigen
(1927) - Stolzenfels am Rhein
(1927) - Gefährdete Mädchen
(1927) - Die Lindenwirtin am Rhein
(1927) - Der fröhliche Weinberg
(1927) - Der Fluch der Vererbung
(1927) - Bismarck 1862-1898
(1927) - Der Bettler vom Kölner Dom
(1926) - Schützenliesel
(1926) - Ich hatt' einen Kameraden
(1926) - Der Wilderer
(1926) - Das Lebenslied
(1926) - Das Geheimnis von St. Pauli
(1925) - Die Kleine aus Amerika
(1925) - Bismarck, 1. Teil
(1925) - Ballettratten
(1924) - Das Spiel der Liebe
(1924) - Der Schrecken des Meeres
(1924) - Prater
(1924) - Die vier letzten Sekunden des Quidam Uhl
(1924) - Die blonde Hannele
(1923) - Schlagende Wetter
(1923) - Lachendes Weinen
(1923) - Helena
(1923) - Dämon Zirkus
(1922) - Wer wirft den ersten Stein
(1922) - Nathan, der Weise
(1922) - Liebes-List und -Lust
(1922) - Die weisse Wüste
(1922) - Die Tigerin
(1922) - Die Stumme von Portici
(1922) - Die Kleine vom Film
(1922) - Allein im Urwald
(1921) - Der Vergiftete Strom
(1921) - Unter Räubern und Bestien
(1921) - Planetenschieber
(1921) - Klatsch
(1921) - Die Schreckensnacht in der Menagerie
(1921) - Die Schatzkammer im See - 2. Teil: Der Club der Zwölf
(1921) - Die Schatzkammer im See - 1. Teil: Brillantenmarder
(1921) - Die Dreizehn aus Stahl
(1921) - Der Herr der Bestien
(1921) - Aus dem Schwarzbuch eines Polizeikommissars, 2. Teil: Verbrechen aus Leidenschaft
(1921) - Acht Uhr dreizehn - Das Geheimnis des Deltaklubs
(1920) - Uctívači ďábla
(1920) - Pavouci II (Brillantová loď)
(1920) - Karavana smrti
(1920) - Die Entfesselte Menschheit
(1920) - Die Tragödie eines Großen
(1920) - Das Fest der schwarzen Tulpe
(1920) - Auf den Trümmern des Paradieses
(1919) - Vom Rande des Sumpfes
(1919) - Pavouci I (Zlaté jezero)
(1919) - Der Herr der Liebe
(1919) - Halbblut
(1919) - Die Frau mit den Orchideen
(1918) - Weg der Erlösung
(1918) - Olaf Bernadotte
(1918) - Kassenrevision
(1918) - Die Beichte des Mönchs
(1918) - Der Mann im Monde
(1918) - Der Herr der Welt
(1918) - Das Licht des Lebens
(1917) - Wenn Tote sprechen
(1917) - Der Knute entflohen
(1917) - Ahasver, 3. Teil - Das Gespenst der Vergangenheit
(1917) - Ahasver, 2. Teil
(1917) - Ahasver, 1. Teil
(1916) - Der Weg des Todes
(1916) - Schwert und Herd
(1916) - Friedrich Werders Sendung
(1916) - Die Einsame

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.


Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.9.1885 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl de Vogt 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl de Vogt - herec

se narodil 14.9.1885 ve městě Kolín nad Rýnem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl de Vogt

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Carl de Vogt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°48’
 
LunaLuna:
Střelec
2°01’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°14’
 
VenušeVenuše:
Váhy
26°29’
 
MarsMars:
Rak
28°31’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°34’
 
SaturnSaturn:
Rak
7°13’
 
UranUran:
Váhy
2°35’
 
NeptunNeptun:
Býk
25°31’
R
PlutoPluto:
Blíženci
3°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°39’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°46’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°26’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »