Carl Ottosen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl Ottosen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Holstebro
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Carl Ottosen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl Ottosen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Carl Ottosen
datum narození 18.7.1918
(herec, režisér, instagram)

Carl Ottosen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1972) - Sangteater. Teresa og andre piger
(1972) - Livsens ondskab (TV seriál)
(1972) - Hotel Paradiso
(1971) - Tandlæge på sengekanten
(1971) - Nattens frelse
(1971) - Guld til præriens skrappe drenge
(1970) - Svend, Knud og Valdemar
(1970) - Sulevælling
(1970) - Præriens skrappe drenge
(1970) - Nøglen til paradis
(1970) - Amour
(1969) - Sjov i gaden
(1969) - Der kom en soldat
(1968) - Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
(1968) - Jag en kvinna, II - äktenskapet
(1968) - Dyrlægens plejebørn
(1967) - Smukke-Arne og Rosa
(1967) - Onkel Joakims hemmelighed
(1967) - Jeg - en marki
(1967) - Elsk... din næste
(1967) - Det er ikke appelsiner, det er heste
(1966) - Soyas tagsten
(1966) - Slap af, Frede!
(1966) - Pigen og greven
(1966) - Nu stiger den
(1966) - Hlad
(1966) - Dyden går amok
(1965) - Passer passer piger
(1965) - Jeg - en kvinde
(1965) - Flådens friske fyre
(1964) - Tine
(1964) - Premiere i helvede
(1964) - Mord for åbent tæppe
(1964) - Majorens oppasser
(1964) - Fem mand og Rosa
(1964) - Don Olsen kommer til byen
(1963) - Stop for rødt
(1963) - Peters landlov
(1963) - The Keeler Affair
(1963) - Døgn uden løgn, Et
(1962) - Soldaterkammerater på sjov
(1962) - Journey to the Seventh Planet
(1962) - Før Cannae
(1962) - Den rige enke
(1961) - Sorte Shara
(1961) - Soldaterkammerater på efterårsmanøvre
(1961) - Reptilicus
(1961) - Poeten og Lillemor i forårshumør
(1960) - Tro, håb og trolddom
(1960) - Soldaterkammerater på vagt
(1960) - Frihedens pris
(1960) - Forelsket i København
(1959) - Vi er allesammen tossede
(1959) - Soldaterkammerater rykker ud
(1959) - Helle for Helene
(1958) - Soldaterkammerater
(1958) - Das haut einen Seemann doch nicht um
(1957) - Sønnen fra Amerika
(1957) - Jeg elsker dig
(1954) - Vores lille by
(1954) - Sømand går i land, En
(1954) - Kongeligt besøg
(1954) - Karen, Maren og Mette
(1954) - I kongens klæ'r
(1953) - Kriminalsagen Tove Andersen
(1952) - Vejrhanen
(1951) - Bag de røde porte
(1947) - De pokkers unger

Carl Ottosen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl Ottosen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl Ottosen - herec, režisér

se narodil 18.7.1918 ve městě Holstebro
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl Ottosen

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Carl Ottosen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
25°02’
 
LunaLuna:
Štír
19°47’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°04’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°32’
 
MarsMars:
Váhy
12°33’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
15°01’
 
UranUran:
Vodnář
26°55’
R
NeptunNeptun:
Lev
6°22’
 
PlutoPluto:
Rak
5°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°25’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »