Carl Reiner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl Reiner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel

Carl Reiner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl Reiner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Carl Reiner
datum narození 20.3.1922
(herec, scénárista, režisér, spisovatel, instagram)

Carl Reiner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Laugh
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2014) - Dumbbells
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Untitled Bill Hayes Documentary
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - Lunch
(2011) - Sheldon Leonard"s Wonderful Life
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - The Jewish Americans (TV seriál)
(2008) - Modrý slon
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Talkshow with Spike Feresten
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2004) - Remarks on Marx: A Night at the Opera
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Pozor, hodný pes!
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - The Professor and Other Clowns
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - The Dream Team of Comedy
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - Love & Laughter
(2001) - Hail Sid Caesar! The Golden Age of Comedy
(2001) - Majestic
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - The Sid Caesar Collection: The Magic of Live TV
(2000) - The Sid Caesar Collection: Inside the Writer's Room
(2000) - The Sid Caesar Collection: Creating the Comedy
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Brloh v Beverly Hills
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Intimate Portrait: Mary Tyler Moore
(1997) - The College of Comedy with Alan King
(1996) - Danny Kaye: A Legacy of Laughter
(1996) - Caesar's Writers
(1996) - The Right to Remain Silent
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1994) - Comic Relief VI
(1993) - Fatální instinkt
(1991) - Something a Little Less Serious: A Tribute to 'It's a Mad Mad Mad Mad World'
(1991) - George Burns' 95th Birthday Party
(1990) - The Spirit of '76
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1987) - Jerry Seinfeld: Stand-Up Confidential
(1987) - Summer School
(1987) - In the Mood
(1986) - Comic Relief
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1984) - The Great Standups
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Mrtví muži nenosí skotskou sukni
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Walt Disney: One Man's Dream
(1981) - High Hopes: The Capra Years
(1981) - Skokie
(1980) - Comedy Is Not Pretty
(1979) - Cvok
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Konec
(1977) - Ach, Bože
(1976) - Good Heavens (TV seriál)
(1975) - The 2000 Year Old Man
(1975) - Medical Story
(1974) - Annie and the Hoods
(1973) - 10 from Your Show of Shows
(1972) - The Julie Andrews Hour
(1969) - The Movie Game
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Generation
(1969) - The Comic
(1968) - The 20th Annual Primetime Emmy Awards
(1968) - Star Spangled Salesman
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1967) - Go!!!
(1966) - Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
(1966) - Don't Worry, We'll Think of a Title
(1966) - Alice of Wonderland in Paris
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1965) - The Art of Love
(1964) - The Celebrity Game
(1964) - Linus! The Lion Hearted (TV seriál)
(1963) - The Art Linkletter Show
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - Nadšením bez sebe
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - Password
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1961) - Gidget Goes Hawaiian
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - The Comedy Spot (TV seriál)
(1960) - A Date with Debbie
(1959) - Take a Good Look
(1959) - The Violinist
(1959) - Happy Anniversary
(1959) - Altánek
(1958) - Sid Caesar Invites You
(1958) - Keep Talking
(1956) - The Patrice Munsel Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1954) - Droodles (TV seriál)
(1954) - Caesar's Hour (TV seriál)
(1951) - The Name's the Same
(1950) - Your Show of Shows
(1949) - The Fifty-Fourth Street Revue (TV seriál)
(1948) - The Fashion Story (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl Reiner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl Reiner - herec, scénárista, režisér, spisovatel

se narodil 20.3.1922 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl Reiner

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Carl Reiner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°05’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°41’
 
MerkurMerkur:
Ryby
2°46’
 
VenušeVenuše:
Beran
8°43’
 
MarsMars:
Střelec
13°46’
 
JupiterJupiter:
Váhy
15°53’
R
SaturnSaturn:
Váhy
4°39’
R
UranUran:
Ryby
10°41’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°29’
R
PlutoPluto:
Rak
7°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
9°30’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »