Carlos Olalla wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carlos Olalla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Barcelona
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Carlos Olalla - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.12.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carlos Olalla 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Carlos Olalla
datum narození 12.12.1957
(herec, instagram)

Carlos Olalla - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sicarivs: La noche y el silencio
(2013) - Pixel Theory
(2012) - Zásahová jednotka č. 7
(2012) - Tiempo entre costuras, El (TV seriál)
(2012) - Historias robadas (TV seriál)
(2012) - Frágiles (TV seriál)
(2011) - Operación Malaya
(2011) - Nemají pokoj svévolníci
(2011) - Cheers (TV seriál)
(2011) - Duquesa II, La (TV seriál)
(2011) - Clara Campoamor. La mujer olvidada
(2011) - Amigos...
(2010) - La Vida empieza hoy
(2010) - Tři metry nad nebem
(2010) - Riera, La (TV seriál)
(2010) - Protegidos, Los (TV seriál)
(2010) - Kouzelná cesta do Afriky
(2010) - Chicas de oro, Las (TV seriál)
(2010) - Duquesa, La (TV seriál)
(2010) - Čtyřicet sedm dní
(2010) - Adolfo Suárez (TV seriál)
(2009) - Wendy placa 20957
(2009) - Rec 2
(2009) - Pacto, El (TV seriál)
(2009) - El Cónsul de Sodoma
(2009) - Águila roja (TV seriál)
(2009) - Acusados (TV seriál)
(2008) - 25 karátů
(2008) - Vězeňský dvůr
(2008) - Specialitka šéfkuchaře
(2008) - Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
(2008) - Proyecto Dos
(2008) - Las Manos del pianista
(2008) - Guante blanco (TV seriál)
(2008) - Fuera de lugar (TV seriál)
(2008) - Física o química (TV seriál)
(2008) - Deník nymfomanky
(2007) - Trenhotel
(2007) - Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
(2007) - Que se avecina, La (TV seriál)
(2007) - Mejor de mí, Lo
(2007) - Internát (TV seriál)
(2007) - Herederos (TV seriál)
(2007) - Cuestión de sexo (TV seriál)
(2007) - Círculo rojo (TV seriál)
(2006) - Simuladores, Los (TV seriál)
(2006) - Já jsem Juani
(2006) - Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
(2006) - Divinos (TV seriál)
(2006) - Blízký východ
(2006) - Àngels i Sants (TV seriál)
(2005) - Perfecta pell
(2005) - Pacovo mužstvo (TV seriál)
(2005) - Llibre de família
(2005) - El Año que trafiqué con mujeres
(2005) - Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
(2004) - Porca misèria (TV seriál)
(2004) - Láska prochází žaludkem
(2004) - Estocolm
(2003) - Tady se nedá žít (TV seriál)
(2003) - Serrano, Los (TV seriál)
(2001) - Cuéntame (TV seriál)
(2000) - Hospital Central (TV seriál)
(1999) - Comisario, El (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.12.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carlos Olalla 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carlos Olalla - herec

se narodil 12.12.1957 ve městě Barcelona
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carlos Olalla

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Carlos Olalla
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°12’
 
LunaLuna:
Lev
27°21’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°15’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°40’
 
MarsMars:
Štír
22°43’
 
JupiterJupiter:
Váhy
25°43’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°10’
 
UranUran:
Lev
11°22’
R
NeptunNeptun:
Štír
3°57’
 
PlutoPluto:
Panna
2°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°25’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°41’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »