Carme Elias wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carme Elias
(Carme Elias Boada)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Barcelona
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka

Carme Elias - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carme Elias 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Carme Elias
datum narození 14.1.1951
(herečka, instagram)

Carme Elias - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - La Distancia más larga
(2012) - Tengo ganas de ti
(2010) - Plány na zítra
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2006) - Simuladores, Los (TV seriál)
(2006) - Mar de fons (TV seriál)
(2006) - Bouřlivý vítr
(2004) - Sévigné
(2004) - Rok, kdy nastala potopa
(2003) - Haz conmigo lo que quieras
(2002) - Bestiario
(2001) - Germanes de sang
(2001) - Costa!
(2000) - Umřít (nebo ne)
(2000) - San Bernardo
(2000) - Paraíso (TV seriál)
(2000) - Antivicio (TV seriál)
(1999) - 7 vidas (TV seriál)
(1999) - No respires: El amor está en el aire
(1999) - Manos de seda
(1998) - No se lo digas a nadie
(1997) - Señor Alcalde (TV seriál)
(1997) - En brazos de la mujer madura
(1997) - Dones d'aigua ( (TV seriál)
(1996) - La Vida privada
(1996) - Pesadilla para un rico
(1996) - Menos que cero
(1995) - Květ mého tajemství
(1994) - Peores años de nuestra vida, Los
(1994) - Arnau (TV seriál)
(1993) - Les Gens d'en face
(1992) - Crónicas del mal (TV seriál)
(1991) - Ohromený král
(1991) - Capitán Escalaborns
(1990) - V comme vengeance (TV seriál)
(1989) - Pont de Varsòvia
(1988) - Demasiado viejo para morir joven
(1986) - Turno de oficio (TV seriál)
(1986) - Pod hrozbou smrti
(1986) - Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
(1985) - Stico
(1984) - Cinema 3
(1984) - Victòria! 3: El seny i la rauxa
(1984) - Einstein (TV seriál)
(1984) - Dos mejor que uno
(1984) - Cuentos imposibles (TV seriál)
(1983) - Zahrada Venušina (TV seriál)
(1983) - Victoria! La gran aventura d'un poble
(1983) - Atrapado
(1983) - Anillos de oro (TV seriál)
(1982) - Tam, kde končí svět
(1982) - Entre paréntesis
(1981) - Crónica de un instante
(1981) - Barcelona sur
(1978) - La Orgía

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carme Elias 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carme Elias - herečka

se narodila 14.1.1951 ve městě Barcelona
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carme Elias

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Carme Elias
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°30’
 
LunaLuna:
Beran
17°43’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°09’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°18’
 
MarsMars:
Vodnář
23°39’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°21’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°21’
R
UranUran:
Rak
6°46’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°31’
 
PlutoPluto:
Lev
19°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°04’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°58’
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »