Carmel Myers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carmel Myers

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
9.11.1980 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Carmel Myers - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.4.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carmel Myers 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Carmel Myers
datum narození 4.4.1899
(herečka, instagram)

Carmel Myers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1946) - Whistle Stop
(1945) - George White's Scandals
(1944) - The Conspirators
(1942) - Pretty Dolly
(1942) - Lady for a Night
(1934) - The Countess of Monte Cristo
(1932) - No Living Witness
(1931) - The Lion and the Lamb
(1931) - Pleasure
(1931) - Nice Women
(1931) - The Mad Genius
(1931) - Chinatown After Dark
(1931) - Hypnotizér
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 20
(1930) - The Ship from Shanghai
(1930) - A Lady Surrenders
(1929) - The Show of Shows
(1929) - The Red Sword
(1929) - The Careless Age
(1929) - He Did His Best
(1929) - The Ghost Talks
(1929) - Careers
(1929) - Broadway Scandals
(1928) - Prowlers of the Sea
(1928) - Four Walls
(1928) - Dream of Love
(1928) - The Bath Between
(1928) - A Certain Young Man
(1927) - The Understanding Heart
(1927) - Sumuru
(1927) - Sorrell and Son
(1927) - The Demi-Bride
(1926) - The Gay Deceiver
(1926) - Tell It to the Marines
(1926) - Démon cirku
(1926) - Camille
(1925) - 1925 Studio Tour
(1925) - Ben Hur
(1924) - Poisoned Paradise
(1924) - Garragan
(1924) - Broadway After Dark
(1924) - Beau Brummel
(1924) - Babbitt
(1923) - The Last Hour
(1923) - Slave of Desire
(1923) - Reno
(1923) - Mary of the Movies
(1923) - The Love Pirate
(1923) - The Little Girl Next Door
(1923) - Goodbye Girls
(1923) - The Famous Mrs. Fair
(1923) - The Dancer of the Nile
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 3
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 12
(1922) - The Love Gambler
(1922) - The Danger Point
(1921) - The Mad Marriage
(1921) - The Kiss
(1921) - Cheated Love
(1921) - The Dangerous Moment
(1921) - Breaking Through
(1921) - A Daughter of the Law
(1920) - In Folly's Trail
(1920) - The Gilded Dream
(1920) - Beautifully Trimmed
(1919) - Who Will Marry Me?
(1919) - The Little White Savage
(1918) - The Wine Girl
(1918) - The Wife He Bought
(1918) - A Society Sensation
(1918) - My Unmarried Wife
(1918) - The Marriage Lie
(1918) - The Girl in the Dark
(1918) - The Dream Lady
(1918) - The City of Tears
(1918) - All Night
(1918) - A Broadway Scandal
(1917) - The Haunted Pajamas
(1917) - Sirens of the Sea
(1917) - Might and the Man
(1917) - A Love Sublime
(1917) - The Lash of Power
(1917) - A Daughter of the Poor
(1916) - Tough Luck on a Rough Sea
(1916) - The Matrimaniac
(1916) - The Jailbird's Last Flight
(1916) - Intolerance
(1916) - Ignatz's Icy Injury
(1915) - Georgia Pearce

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....


Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carmel Myers 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carmel Myers - herečka

se narodila 4.4.1899 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carmel Myers

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Carmel Myers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°30’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°40’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°34’
R
VenušeVenuše:
Ryby
3°32’
 
MarsMars:
Rak
26°05’
 
JupiterJupiter:
Štír
7°54’
R
SaturnSaturn:
Střelec
23°40’
R
UranUran:
Střelec
7°48’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
22°16’
 
PlutoPluto:
Blíženci
13°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°32’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°02’
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°56’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »