Carole Landis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carole Landis
(Frances Lillian Mary Ridste)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.1. 1919 - 06:00h
Místo:
Fairchild, Wisconsin
Země:
Věk:
† 29 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Carole Landis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.1.1919 - 06:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.1.1919 - 12:00  
US, Fairchild:
44°36' s.š., 90°58' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carole Landis 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Carole Landis
datum narození 2.1.1919
(herečka, instagram)

Carole Landis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Entertaining the Troops
(1951) - Screen Snapshots 2856: It Was Only Yesterday
(1948) - Noose
(1948) - Brass Monkey
(1947) - Out of the Blue
(1946) - It Shouldn't Happen to a Dog
(1946) - Behind Green Lights
(1946) - A Scandal in Paris
(1945) - Having Wonderful Crime
(1944) - Secret Command
(1944) - Four Jills in a Jeep
(1943) - Wintertime
(1943) - The Powers Girl
(1942) - Moje dívka Sally
(1942) - Manželky orchestru
(1942) - Manila Calling
(1942) - It Happened in Flatbush
(1942) - A Gentleman at Heart
(1941) - Meet the Stars #5: Hollywood Meets the Navy
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1941) - Topper se vrací
(1941) - Road Show
(1941) - Moon Over Miami
(1941) - I Wake Up Screaming
(1941) - Dance Hall
(1941) - Cadet Girl
(1940) - Turnabout
(1940) - One Million B.C.
(1940) - Mystery Sea Raider
(1939) - Reno
(1939) - Nová hranice
(1939) - Daredevils of the Red Circle
(1939) - Cowboys from Texas
(1938) - Women Are Like That
(1938) - When Were You Born
(1938) - Torchy Blane in Panama
(1938) - The Patient in Room 18
(1938) - The Invisible Menace
(1938) - Penrod's Double Trouble
(1938) - Over the Wall
(1938) - Men Are Such Fools
(1938) - Love, Honor and Behave
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Gold Diggers in Paris
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Four's a Crowd
(1938) - Boy Meets Girl
(1938) - Blondes at Work
(1938) - A Slight Case of Murder
(1937) - Zrodila se hvězda
(1937) - Varsity Show
(1937) - The King and the Chorus Girl
(1937) - The Emperor's Candlesticks
(1937) - The Adventurous Blonde
(1937) - Over the Goal
(1937) - Kobylkáři
(1937) - Fly Away Baby
(1937) - Broadway Melody of 1938
(1937) - Alcatraz Island
Carole Landis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.1.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carole Landis 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carole Landis - herečka

se narodila 2.1.1919 ve městě Fairchild, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carole Landis

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Carole Landis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°03’
1
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°51’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
19°00’
1
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°33’
1
 
MarsMars:
Vodnář
10°18’
2
 
JupiterJupiter:
Rak
10°44’
7
R
SaturnSaturn:
Lev
27°44’
8
R
UranUran:
Vodnář
25°14’
2
 
NeptunNeptun:
Lev
8°39’
8
R
PlutoPluto:
Rak
5°29’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
11°38’
12
R
Černá LunaLilith:
Váhy
27°42’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°11’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
14°58’
12
Domy:
Střelec
16°46’
Blíženci
16°46’
2:
Kozoroh
23°02’
8:
Rak
23°02’
3:
Ryby
5°02’
9:
Panna
5°02’
Beran
10°59’
Váhy
10°59’
5:
Býk
7°41’
Štír
7°41’
6:
Býk
28°27’
Štír
28°27’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
13°52’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
11°57’
1


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »