Carolyn Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carolyn Jones
(Carolyn Sue Jones)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.4. 1930 - 15:57h
Místo:
Amarillo, Texas
Země:
Věk:
† 53 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Carolyn Jones - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.4.1930 - 15:57  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.4.1930 - 21:57  
US, Amarillo:
35°13' s.š., 101°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carolyn Jones 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Carolyn Jones
datum narození 28.4.1930
(herečka, instagram)

Carolyn Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - The 9th Annual Daytime Emmy Awards
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1981) - Midnight Lace
(1980) - The Dream Merchants
(1979) - Good Luck, Miss Wyckoff
(1979) - The French Atlantic Affair (TV seriál)
(1977) - Sežráni zaživa
(1977) - Little Ladies of the Night
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - Halloween with the New Addams Family
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - Della
(1969) - Heaven with a Gun
(1969) - The Dance of Death
(1969) - Color Me Dead
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - A Ticklish Affair
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Password
(1961) - Sail a Crooked Ship
(1960) - Ledový palác
(1959) - The Man in the Net
(1959) - Poslední vlak z Gun Hillu
(1959) - Díra v hlavě
(1959) - Career
(1958) - Marjorie Morningstar
(1958) - King Creole
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Johnny Trouble
(1957) - The Bachelor Party
(1957) - Baby Face Nelson
(1956) - The Opposite Sex
(1956) - Muž, který věděl příliš mnoho
(1956) - Invaze lupičů těl
(1955) - Slaměný vdovec
(1955) - Něžná past
(1955) - Na východ od ráje
(1954) - Three Hours to Kill
(1954) - Shield for Murder
(1954) - The Saracen Blade
(1954) - Make Haste to Live
(1954) - Desirée
(1953) - Velký zátah
(1953) - Válka světů
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Off Limits
(1953) - Geraldine
(1953) - Dům voskových figurín
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Turning Point
(1952) - Road to Bali
(1950) - Treasury Men in Action (TV seriál)
Carolyn Jones - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1923) Aaron Spelling - manžel

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carolyn Jones 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carolyn Jones - herečka

se narodila 28.4.1930 ve městě Amarillo, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carolyn Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Carolyn Jones
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
7°51’
8
 
LunaLuna:
Býk
9°19’
8
 
MerkurMerkur:
Býk
28°11’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
28°01’
9
 
MarsMars:
Beran
3°14’
7
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°53’
9
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°50’
4
 
UranUran:
Beran
12°50’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
0°50’
12
 
PlutoPluto:
Rak
17°35’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°41’
8
 
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°11’
5
 
CheirónCheirón:
Býk
13°42’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
26°04’
1
Domy:
Panna
24°37’
Ryby
24°37’
2:
Váhy
21°14’
8:
Beran
21°14’
3:
Štír
21°31’
9:
Býk
21°31’
Střelec
24°05’
Blíženci
24°05’
5:
Kozoroh
26°43’
Rak
26°43’
6:
Vodnář
27°18’
Lev
27°18’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
11xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
9°21’
11
Slun./Luna:
Býk
8°35’
8


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »