Carroll Baker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carroll Baker
(Karolina Piekarski)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Johnstown, Pennsylvania
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Carroll Baker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carroll Baker 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Carroll Baker
datum narození 28.5.1931
(herečka, instagram)

Carroll Baker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - You Must Remember This: The Warner Bros. Story
(2003) - Time Machine: When Cowboys Were King
(2003) - Return to 'Giant'
(2002) - Zbraň nebo kříž
(2001) - Cinerama Adventure
(2000) - Muž jiné ženy
(1998) - Memories of 'Giant'
(1998) - Nowhere to Go
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Srdce plné deště
(1997) - Skeletons
(1997) - Rybárna
(1997) - Hra
(1996) - Clark Gable: Tall, Dark and Handsome
(1996) - Just Your Luck
(1996) - Dalva
(1995) - Roger Moore: A Matter of Class
(1995) - Desperate Measures
(1994) - Gipsy Angel
(1993) - Men Don't Tell
(1993) - A Kiss to Die For
(1993) - Judgment Day: The John List Story
(1992) - Jackpot
(1991) - Blonde Fist
(1990) - Policajt ze školky
(1987) - Hollywood Uncensored
(1987) - On Fire
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1986) - Rodný syn
(1985) - Hitlerova SS: Portrét zla
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1983) - Star 80
(1983) - Red Monarch
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Lesní duch
(1979) - The World Is Full of Married Men
(1979) - Las Flores del vicio
(1978) - Cyclone
(1977) - Bad
(1976) - Zerschossene Träume
(1976) - The Next Victim
(1976) - La Moglie di mio padre
(1976) - Ab morgen sind wir reich und ehrlich
(1975) - James Dean: The First American Teenager
(1975) - La Moglie vergine
(1975) - Lezioni private
(1974) - Il Corpo
(1973) - La Flor de petalos de acero
(1973) - Baba Yaga
(1972) - Il Coltello di ghiaccio
(1971) - La Última seńora Anderson
(1971) - Il Diavolo a sette facce
(1971) - Captain Apache
(1970) - Paranoia
(1969) - Orgasmo
(1969) - Così dolce... così perversa
(1968) - Il Dolce corpo di Deborah
(1967) - Jack of Diamonds
(1967) - Harém
(1966) - The Bob Hope Vietnam Christmas Show
(1965) - Sylvia
(1965) - Největší příběh všech dob
(1965) - Mister Moses
(1965) - Harlow
(1964) - Zbohatlíci
(1964) - Podzim Čejenů
(1962) - Station Six-Sahara
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Something Wild
(1961) - Bridge to the Sun
(1959) - The Miracle
(1959) - But Not for Me
(1958) - Velká země
(1956) - Gigant
(1956) - Baby Doll
(1953) - Easy to Love
(1952) - Monodrama Theater (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
Carroll Baker - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carroll Baker 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carroll Baker - herečka

se narodila 28.5.1931 ve městě Johnstown, Pennsylvania, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carroll Baker

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Carroll Baker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°11’
 
LunaLuna:
Váhy
25°09’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°28’
 
VenušeVenuše:
Býk
8°54’
 
MarsMars:
Lev
23°12’
 
JupiterJupiter:
Rak
19°31’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°47’
R
UranUran:
Beran
18°03’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°02’
 
PlutoPluto:
Rak
19°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
11°48’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »