Cecil Parker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cecil Parker
(Cecil Schwabe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hastings
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Cecil Parker - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.9.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cecil Parker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Cecil Parker
datum narození 3.9.1897
(herec, instagram)

Cecil Parker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - To See Such Fun
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1967) - The Magnificent Two
(1966) - Das Rätsel des silbernen Dreieck
(1966) - A Man Could Get Killed
(1965) - Studie strachu
(1965) - Milostná dobrodružství Moll Flandersové
(1965) - Lady L
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - Heavens Above!
(1963) - The Comedy Man
(1963) - Carry On Jack
(1962) - The Iron Maiden
(1962) - The Brain
(1962) - The Amorous Prawn
(1961) - Petticoat Pirates
(1961) - On the Fiddle
(1961) - The Night We Dropped a Clanger
(1960) - Švýcarský Robinson
(1960) - Sotto dieci bandiere
(1960) - The Pure Hell of St. Trinian's
(1960) - A French Mistress
(1960) - Follow That Horse!
(1959) - Zkáza Mary Deare
(1959) - The Navy Lark
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - Indiskrétní příběh
(1958) - Happy Is the Bride
(1958) - A Tale of Two Cities
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - The Admirable Crichton
(1956) - 23 Paces to Baker Street
(1956) - True as a Turtle
(1956) - It's Great to Be Young!
(1955) - Pět lupičů a stará dáma
(1955) - The Court Jester
(1955) - The Constant Husband
(1954) - Isn't Life Wonderful!
(1954) - For Better, for Worse
(1954) - Father Brown
(1952) - I Believe in You
(1952) - His Excellency
(1951) - Muž v bílém obleku
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - Tony Draws a Horse
(1949) - Pod obratníkem Kozoroha
(1949) - The Chiltern Hundreds
(1949) - Dear Mr. Prohack
(1948) - The Weaker Sex
(1948) - The First Gentleman
(1948) - Quartet
(1947) - The Woman in the Hall
(1947) - Kapitán Boycotte
(1947) - Hladový vrch
(1946) - Kouzelný smyčec
(1945) - Caesar a Kleopatra
(1941) - The Saint's Vacation
(1941) - Ships with Wings
(1941) - Dangerous Moonlight
(1940) - Two for Danger
(1940) - The Spider
(1940) - She Couldn't Say No
(1940) - Kdo s koho
(1940) - ... A hvězdy mlčí
(1939) - Sons of the Sea
(1939) - Little Ladyship
(1938) - Zmizení staré dámy
(1938) - Smoky Cell
(1938) - The Ringer
(1938) - Old Iron
(1938) - It Might Be You
(1938) - Housemaster
(1938) - The Citadel
(1937) - Storm in a Teacup
(1937) - Osudná cesta
(1936) - The Two of Us
(1936) - Tajemství vynálezce
(1936) - Men of Yesterday
(1936) - Jack of All Trades
(1936) - Her Last Affaire
(1936) - Dishonour Bright
(1935) - Me and Marlborough
(1935) - Foreign Affaires
(1935) - Crime Unlimited
(1934) - The Silver Spoon
(1934) - Princess Charming
(1934) - The Office Wife
(1934) - Nine Forty-Five
(1934) - Little Friend
(1934) - Lady in Danger
(1934) - Flat Number Three
(1934) - Dirty Work
(1934) - The Blue Squadron
(1933) - The Golden Cage
(1933) - A Cuckoo in the Nest

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.


Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cecil Parker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cecil Parker - herec

se narodil 3.9.1897 ve městě Hastings, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cecil Parker

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Cecil Parker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
11°12’
 
LunaLuna:
Střelec
5°01’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
2°34’
 
MarsMars:
Váhy
5°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
18°35’
 
SaturnSaturn:
Štír
25°12’
 
UranUran:
Štír
25°24’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
22°25’
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°08’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°50’
 
CheirónCheirón:
Štír
10°32’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »