Charles Tyner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charles Tyner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Danville
Země:
Věk:
94 let
Povolání:
herec

Charles Tyner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charles Tyner 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Charles Tyner
datum narození 8.6.1925
(herec, instagram)

Charles Tyner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1991) - Pastime
(1991) - Motorama
(1990) - Kam s její mrtvolou
(1988) - Vražedný puls
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Na Vánoce budu doma
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1987) - Bestseller
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Hamburger... The Motion Picture
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Deadly Messages
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Zlořečení
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - A Matter of Life and Death
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Lassie: A New Beginning
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Awakening Land (TV seriál)
(1977) - Pete's Dragon
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1976) - Young Pioneers
(1976) - Rodinné spiknutí
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - Psanec Josey Wales
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - City of Angels (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1974) - Winter Kill
(1974) - Půlnoční muž
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - The Greatest Gift
(1973) - Vládce severní dráhy
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Poldové
(1972) - Mizerná banda
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Jeremiah Johnson
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Strážce zákona
(1971) - Sarge (TV seriál)
(1971) - Harold a Maude
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Traveling Executioner
(1970) - Tak mě někdy napadá
(1970) - The Moonshine War
(1970) - Monte Walsh
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Cheyennský klub
(1969) - Vesele, jen vesele
(1969) - Pobertové
(1968) - Plíživý měsíc
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Frajer Luke
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1964) - Selhání vyloučeno
(1964) - Lilith
(1959) - That Kind of Woman
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charles Tyner 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charles Tyner - herec

se narodil 8.6.1925 ve městě Danville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charles Tyner

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Charles Tyner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°09’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°33’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°34’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
29°16’
 
MarsMars:
Rak
18°43’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°14’
R
SaturnSaturn:
Štír
8°29’
R
UranUran:
Ryby
25°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°11’
 
PlutoPluto:
Rak
12°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°14’
R
Černá LunaLilith:
Rak
19°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°07’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »