Charles Vanel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charles Vanel
(Charles-Marie Vanel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.8. 1892 - 00:17h
Místo:
Rennes
Země:
Věk:
† 96 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Charles Vanel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
21.8.1892 - 00:17  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.8.1892 - 00:24  (+0:07h)
FR, Rennes:
48°7' s.š., 1°41' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charles Vanel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Charles Vanel
datum narození 21.8.1892
(herec, režisér, instagram)

Charles Vanel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Les Saisons du plaisir
(1987) - Si le soleil ne revenait pas
(1985) - Drôle de festival
(1982) - Otototoï
(1982) - Les Michaud
(1981) - Tři bratři
(1981) - La Puce et le privé
(1980) - L'Oasis
(1980) - Le Mandarin
(1980) - Le Chemin perdu
(1979) - Charles Vanel ou La passion du métier
(1979) - Un comédien lit un auteur (TV seriál)
(1978) - Ne pleure pas
(1978) - Důchodce
(1977) - Alice ou la dernière fugue
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Nuit d'or
(1976) - Jako bumerang
(1976) - Es herrscht Ruhe im Land
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1976) - À l'ombre d'un été
(1975) - La Vie de plaisance
(1975) - Sept morts sur ordonnance
(1974) - Soudce a jeho kat
(1974) - Par le sang des autres
(1973) - Le Reflet dans la mer
(1973) - Au bout du rouleau
(1972) - Thibault, Les (TV seriál)
(1972) - La Più bella serata della mia vita
(1972) - Le Père Goriot
(1972) - Camorra
(1971) - Comptes à rebours
(1970) - Sebastian a Marie Morgana (TV seriál)
(1970) - Ils
(1969) - La Nuit Bulgare
(1969) - Ballade pour un chien
(1968) - Prisonnière La
(1967) - Un homme de trop
(1967) - L'Arlésienne
(1965) - Le Chant du monde
(1965) - Bella a Sebastián (TV seriál)
(1963) - Un roi sans divertissement
(1963) - Symphonie pour un massacre
(1963) - Nejstarší Fercheaux
(1962) - Step
(1962) - Sgarro, Lo
(1962) - Rififi à Tokyo
(1961) - Tintin
(1960) - Pravda
(1960) - María, matrícula de Bilbao
(1959) - La Valse du gorille
(1959) - Pêcheur d'Islande
(1959) - Les Naufrageurs
(1959) - Battellieri del Volga, I
(1958) - Zdraví vás Gorila
(1958) - Rafles sur la ville
(1958) - Le Piège
(1957) - Les Suspects
(1957) - Le Feu aux poudres
(1957) - Difendo il mio amore
(1956) - La Mort en ce jardin
(1955) - Tam tam mayumbe
(1955) - Un missionnaire
(1955) - Chyťte zloděje
(1955) - Ďábelské ženy
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1954) - Případ Mauricius
(1954) - L'Allegro squadrone
(1953) - Tam tam nell'oltre Giuba
(1953) - Mzda strachu
(1953) - Maddalena
(1951) - L'Ultima sentenza
(1951) - Incantesimo tragico
(1950) - Malaire
(1950) - Gli inesorabili
(1950) - Cuori sul mare
(1950) - Il Bivio
(1949) - In nome della legge
(1948) - Vertigine d'amore
(1948) - La Femme que j'ai assassinée
(1947) - Le Diable souffle
(1947) - La Cabane aux souvenirs
(1946) - Le Bateau à soupe
(1946) - Gringalet
(1945) - La Ferme du pendu
(1944) - Le ciel est à vous
(1943) - Le Soleil a toujours raison
(1943) - La Sévillane
(1943) - Les Roquevillard
(1942) - Promesse à l'inconnue
(1942) - Haut le vent
(1942) - Les Affaires sont les affaires
(1941) - Le Diamant noir
(1940) - L'Or du Cristobal
(1940) - La Nuit merveilleuse
(1939) - Yamilé sous les cèdres
(1939) - S.O.S. Sahara
(1939) - La Loi du nord
(1939) - La Brigade sauvage
(1938) - Légions d'honneur
(1938) - La Femme du bout du monde
(1938) - Carrefour
(1938) - Bar du sud
(1938) - L'Assaut
(1938) - Abus de confiance
(1937) - Troïka sur la piste blanche
(1937) - Police mondaine
(1937) - Les Pirates du rail
(1937) - L'Occident
(1936) - Port Arthur (francouzská verze)
(1936) - La Peur
(1936) - La belle équipe
(1936) - Kurýr na jih
(1936) - Jenny
(1936) - Les Grands
(1936) - La Flamme
(1936) - Cesta ke slávě
(1936) - Le Bateliers de la Volga
(1935) - L'équipage
(1935) - L'Impossible aveu
(1935) - Le Domino vert
(1935) - Carův kurýr
(1934) - Roi de Camargue
(1934) - Le grand jeu
(1934) - Bídníci
(1934) - Au bout du monde
(1933) - L'Homme mystérieux
(1932) - Les Croix de bois
(1932) - Gitanes
(1932) - Au nom de la loi
(1932) - Affaire classée
(1931) - La Maison jaune de Rio
(1931) - Maison de danses
(1931) - Faubourg Montmartre
(1931) - Daïnah la métisse
(1930) - Chique
(1930) - L'Arlésienne
(1930) - Accusée, levez-vous!
(1929) - Waterloo
(1929) - La femme rêvée
(1929) - Die Liebe der Brüder Rott
(1929) - Dans la nuit
(1928) - Le passager
(1928) - Les Fourchambault
(1928) - L'Équipage
(1927) - Königin Luise, 1. Teil - Die Jugend der Königin Luise
(1927) - Königin Luise
(1927) - Charité
(1927) - Feu!
(1927) - Die weisse Sklavin
(1927) - Die Apachen von Paris
(1926) - La Proie du vent
(1926) - Nitchevo
(1926) - Martyre
(1925) - 600000 francs par mois
(1925) - L'Orphelin du cirque
(1925) - Milenka básníkova
(1925) - Le réveil
(1925) - La Flamme
(1925) - Barocco
(1924) - Pêcheur d'Islande
(1924) - La Nuit de la revanche
(1924) - In the Spider's Web
(1924) - La Flambée de rêves
(1924) - L'Autre aile
(1923) - Le Vol
(1923) - La Mendiante de Saint-Sulpice
(1923) - La Maison du mystère
(1923) - Calvaire d'amour
(1922) - Tempêtes
(1922) - Phroso
(1922) - L'Âtre
(1921) - La Fille de Camargue
(1921) - Crépuscule d'épouvante
(1920) - Miarka, fille à l'ours

Charles Vanel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.8.1892 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charles Vanel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charles Vanel - herec, režisér

se narodil 21.8.1892 ve městě Rennes
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charles Vanel

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Charles Vanel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
28°22’
3
 
LunaLuna:
Lev
11°05’
3
 
MerkurMerkur:
Panna
7°46’
4
R
VenušeVenuše:
Rak
16°35’
1
 
MarsMars:
Vodnář
8°19’
8
R
JupiterJupiter:
Beran
24°51’
11
R
SaturnSaturn:
Panna
28°58’
4
 
UranUran:
Štír
2°44’
5
 
NeptunNeptun:
Blíženci
11°09’
12
 
PlutoPluto:
Blíženci
9°45’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°32’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°50’
5
 
CheirónCheirón:
Lev
23°38’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
20°01’
1
Domy:
Rak
2°45’
Kozoroh
2°45’
2:
Rak
20°14’
8:
Kozoroh
20°14’
3:
Lev
8°47’
9:
Vodnář
8°47’
Panna
2°07’
Ryby
2°07’
5:
Váhy
5°20’
Beran
5°20’
6:
Štír
20°38’
Býk
20°38’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
2°26’
11
Slun./Luna:
Lev
19°43’
3


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »