Charlotte Rae wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charlotte Rae
(Charlotte Rae Lubotsky)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.4. 1926 - 18:30h
Místo:
Milwaukee, Wisconsin
Země:
Věk:
93 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Charlotte Rae - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.4.1926 - 18:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1926 - 00:30  
US, Milwaukee:
43°2' s.š., 87°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charlotte Rae 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Charlotte Rae
datum narození 22.4.1926
(herečka, instagram)

Charlotte Rae - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2015) - She's The Best Thing In It
(2015) - Nikdy není pozdě
(2012) - Love Sick Love
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Vánoční chaloupka
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2001) - Intimate Portrait: Kim Fields
(2001) - Životní setkání
(2001) - Biography: Kim Fields: A Little Somethin' Somethin'
(2000) - Al Lewis: Forever Grandpa
(2000) - Muž jiné ženy
(1999) - The Facts of Life Girls: The E! True Hollywood Story
(1999) - Návrat Alexe Kellyho
(1998) - Diff'rent Strokes: The E! True Hollywood Story
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - Zkurvená nuda
(1993) - Hřmění v ráji
(1992) - Tom a Jerry
(1988) - Save the Dog!
(1986) - The Worst Witch
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Words by Heart
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Facts of Life Goes to Paris
(1981) - The Way They Were
(1979) - Vlasy
(1979) - The Triangle Factory Fire Scandal
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Beanes of Boston
(1978) - Rabbit Test
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1978) - A Different Approach
(1977) - Sidewinder 1
(1977) - Our Town
(1976) - The Rich Little Show
(1975) - Queen of the Stardust Ballroom
(1975) - Hot L Baltimore (TV seriál)
(1974) - In Fashion
(1972) - Ukradený diamant
(1971) - Banáni
(1970) - Jenny
(1969) - Sezame, otevři se
(1969) - Hello Down There
(1966) - The Journey of the Fifth Horse
(1962) - Girl Talk
(1961) - Car 54, Where Are You? (TV seriál)
(1959) - The World of Sholom Aleichem
(1958) - From These Roots (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1950) - NBC Television Opera Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charlotte Rae 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charlotte Rae - herečka

se narodila 22.4.1926 ve městě Milwaukee, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charlotte Rae

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Charlotte Rae
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
2°06’
7
 
LunaLuna:
Panna
5°12’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
5°52’
5
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°54’
5
 
MarsMars:
Vodnář
22°16’
4
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°48’
4
 
SaturnSaturn:
Štír
24°19’
1
R
UranUran:
Ryby
27°27’
5
 
NeptunNeptun:
Lev
22°01’
10
R
PlutoPluto:
Rak
12°43’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°22’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°38’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
28°08’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
3°54’
4
Domy:
Štír
0°49’
Býk
0°49’
2:
Štír
28°56’
8:
Býk
28°56’
3:
Kozoroh
1°47’
9:
Rak
1°47’
Vodnář
7°29’
Lev
7°29’
5:
Ryby
10°46’
Panna
10°46’
6:
Beran
8°29’
Váhy
8°29’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
19°09’
11
Slun./Luna:
Rak
3°39’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »