Cheech Marin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cheech Marin
(Richard Anthony Marin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.7. 1946 - 13:00h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik

Cheech Marin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
McKay-Clements (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.7.1946 - 13:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.7.1946 - 21:00  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cheech Marin 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Cheech Marin
datum narození 13.7.1946
(herec, komik, instagram)

Cheech Marin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Opeřená banda
(2014) - Kniha života
(2013) - Rokenrolová síň slávy 2013
(2013) - Cheech & Chong's Animated Movie
(2012) - Rob (TV seriál)
(2012) - El Santos VS la Tetona Mendoza
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2011) - Sacks West
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - Auta 2
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Teď něco uvidíte!
(2010) - Opravdové country 2: Talent
(2010) - Machete
(2009) - Secrets of Life
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - V očekávání zázraku
(2009) - Útěk na Horu čarodějnic
(2009) - The Perfect Game
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Čivava z Beverly Hills
(2007) - Bloodsucking Cinema
(2007) - Uncle P
(2007) - Grindhouse: Machete
(2006) - Celebrity Duets
(2006) - A/k/a Tommy Chong
(2006) - Burák a Bludička
(2006) - Auta
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Vánoce naruby
(2004) - Lví král 3: Hakuna Matata
(2003) - The Ortegas (TV seriál)
(2003) - This So-Called Disaster: Sam Shepard Directs the Late Henry Moss
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Hollywood High
(2003) - Tracey Ullman in the Trailer Tales
(2003) - Tenkrát v Mexiku
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2003) - Inkognito
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2002) - Pinocchio
(2002) - The Original Latin Kings of Comedy
(2001) - Spy Kids: Špioni v akci
(2000) - Hollywood míří do pekel
(2000) - Řezník, kněz a prostitutka
(2000) - Resurrection Blvd. (TV seriál)
(2000) - Luminarias
(1999) - Zmotaný Louskáček
(1999) - The Venice Project
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Papoušek Paulie
(1998) - It's Tough to Be a Bug
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - Latino Laugh Festival
(1996) - Zelený svět
(1996) - Velký švindl
(1996) - Od soumraku do úsvitu
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Latin Nights
(1995) - Santo Bugito (TV seriál)
(1995) - Můj kamarád duch
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - Desperado
(1995) - The Courtyard
(1994) - Milión k jedné
(1994) - The Magic of the Golden Bear: Goldy III
(1994) - Lví král
(1994) - The Cisco Kid
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - Mušketýři na Harleyích
(1992) - FernGully: Poslední deštný prales
(1991) - La Pastorela
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Přítel z pekla
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1990) - Far Out Man
(1989) - Rude Awakening
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - The Art of Disney Animation
(1988) - Oliver & Přátelé
(1987) - Osudná droga
(1987) - Born in East L.A.
(1986) - Charlie Barnett's Terms of Enrollment
(1986) - Echo Park
(1985) - Po zavírací době
(1985) - Get Out of My Room
(1984) - Jeopardy!
(1984) - The Making of 'The Corsican Brothers'
(1984) - Korsičtí bratři
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Cheech and Chong: Still Smokin
(1982) - It Came from Hollywood
(1982) - Things Are Tough All Over
(1981) - Cheech and Chong: Nice Dreams
(1980) - Příběhy Cheeche a Chonga
(1978) - Stoupat jak dým

Cheech Marin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Cheech Marin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cheech Marin 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cheech Marin - herec, komik

se narodil 13.7.1946 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cheech Marin

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Cheech Marin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
20°49’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°01’
3
 
MerkurMerkur:
Lev
14°58’
10
 
VenušeVenuše:
Panna
0°04’
10
 
MarsMars:
Panna
13°41’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°40’
12
 
SaturnSaturn:
Rak
27°27’
9
 
UranUran:
Blíženci
19°32’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°01’
11
 
PlutoPluto:
Lev
10°46’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°12’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
7°43’
2
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°47’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
25°55’
6
Domy:
Štír
1°44’
Býk
1°44’
2:
Střelec
0°25’
8:
Blíženci
0°25’
3:
Kozoroh
2°01’
9:
Rak
2°01’
Vodnář
5°31’
Lev
5°31’
5:
Ryby
8°10’
Panna
8°10’
6:
Beran
7°11’
Váhy
7°11’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
18°37’
11
Slun./Luna:
Váhy
17°55’
12


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »