Cheh Chang wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cheh Chang
(Yi Yang Chang)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Čína
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Cheh Chang - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.2.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cheh Chang 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Cheh Chang
datum narození 10.2.1923
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Cheh Chang - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Shen tong
(1990) - Jiang hu qi bing
(1988) - Guo jiang
(1987) - Xian sha lu
(1986) - Da Shanghai 1937
(1984) - Shanghai tan shi san tai bao
(1984) - Jiu zi tian mo
(1983) - Xi shen bao chou
(1983) - Shen tong shu yu xiao ba wang
(1983) - Pi li qing
(1983) - Lei tai
(1982) - Xia ke hang
(1982) - Wu dun ren shu
(1982) - Mysterious Island
(1982) - House of traps
(1981) - She diao ying xiong chuan san ji
(1981) - Cha shou
(1981) - Bi xie jian
(1980) - Železná vlajka
(1980) - Shao Lin yu Wu Dang
(1980) - Fei hu wai chuan
(1980) - Di san lei da dou
(1980) - Da sha si fang
(1979) - Za ji wang ming dui
(1979) - Šaolinští zachránci
(1979) - Sheng si dou
(1979) - Mai ming xiao zi
(1979) - Jin bei tong
(1979) - Guangdong shi hu xing yi wu xi
(1978) - She diao ying xiong chuan xu ji
(1978) - Pět zbraní
(1978) - Nepřemožitelný shaolin
(1978) - Can que
(1977) - Tang ren jie xiao zi
(1977) - Jiang hu han zi
(1977) - Chrabrý lučištník
(1977) - Hai jun tu ji dui
(1976) - Šaolinští mstitelé
(1976) - Nová škola šaolinu
(1976) - Chrám Shaolinu
(1976) - Ba guo lian jun
(1976) - Ba dao lou zi
(1975) - Všichni muži jsou bratři
(1975) - Tao wang
(1975) - Stoupenci Šaolinu
(1975) - Ma Ko Po Lo
(1975) - Hong hai er
(1974) - Wu hu jiang
(1974) - Šaolin: Škola bojových umění
(1974) - Shao Lin zi di
(1974) - Pět mistrů Shaolinu
(1974) - Peng you
(1974) - Na Zha
(1974) - Dva hrdinové
(1973) - Pokrevní bratři
(1973) - Pan ni
(1973) - Král mořských vlků
(1973) - Jing cha
(1973) - Fen nu qing nian
(1973) - Da dao wang wu
(1972) - Vodní hranice
(1972) - Si qi shi
(1972) - Qun ying hui
(1972) - Nian qing ren
(1972) - Ma yong zhen
(1972) - Kuai huo lin
(1972) - Chou lian hu an
(1972) - E ke
(1971) - Ying wang
(1971) - Wu ming ying xiong
(1971) - Shuang xia
(1971) - Kuen gik
(1971) - Jednoruký šermíř 2
(1971) - Da jue dou
(1970) - You xia er
(1970) - Xiao sha xing
(1970) - Shi san tai bao
(1970) - Msta
(1969) - Tie shou wu qing
(1969) - Si jiao
(1969) - Putování meče
(1969) - Fei dao shou
(1969) - Du bei dao wang
(1969) - Da dao ge wang
(1968) - Jin yan zi
(1967) - Jednoruký šermíř
(1967) - Duan chang jian
(1967) - Da ci ke
(1966) - Nezdolné trio
(1966) - Hu xia jian chou
(1965) - Hu die bei
(1957) - Ye huo
(1949) - Alishan feng yun

Cheh Chang - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Cheh Chang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.2.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cheh Chang 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cheh Chang - režisér, scénárista, herec

se narodil 10.2.1923 ve městě Čína
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cheh Chang

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Cheh Chang
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
20°44’
 
LunaLuna:
Střelec
17°38’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°12’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
4°02’
 
MarsMars:
Beran
14°35’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°06’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°59’
R
UranUran:
Ryby
12°16’
 
NeptunNeptun:
Lev
16°41’
R
PlutoPluto:
Rak
9°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°11’
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°57’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »