Cher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cher
(Cheryl Sarkisian)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.5. 1946 - 07:25h
Místo:
El Centro, Kalifornie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Cher - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.5.1946 - 07:25  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.5.1946 - 15:25  
US, El Centro:
32°48' s.š., 115°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cher 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Cher
datum narození 20.5.1946
(herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka, instagram)

Cher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2013) - Cher: Woman's World (hudební videoklip)
(2013) - Cher: Take It Like a Man (hudební videoklip)
(2013) - Cher: I Hope You Find It (hudební videoklip)
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2011) - The Voice
(2011) - Ošetřovatel
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Varieté
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - The Wrecking Crew
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2004) - The X Factor
(2004) - The Very Best of Cher: The Video Hits Collection
(2003) - Elvis Lives
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - Cher: The Farewell Tour (koncert)
(2003) - Bratři jak se patří
(2002) - Cher: Song for the Lonely (hudební videoklip)
(2002) - Cher: Alive Again (hudební videoklip)
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Divas: Las Vegas
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2001) - Cher: The Music's No Good Without You (hudební videoklip)
(2001) - Eros Ramazzotti feat. Cher: Più che puoi (hudební videoklip)
(2001) - The Royal Variety Performance 2001
(2001) - National Lottery Christmas Cracker
(2001) - I Love Lucy's 50th Anniversary Special
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - GPTV
(1999) - Cher: Strong Enough (hudební videoklip)
(1999) - Cher: Dov'è l'amore (hudební videoklip)
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Cher: Live in Concert from Las Vegas (koncert)
(1999) - Hollywood Animal Crusaders
(1999) - Detroit Rock City
(1999) - Čaj s Mussolinim
(1998) - Cher: Believe (hudební videoklip)
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The X-Files Movie Special
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Sonny & Me: Cher Remembers
(1998) - So Graham Norton
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1997) - Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Cher: One by One (hudební videoklip)
(1996) - Smrtící telefon
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1995) - Cher: Walking in Memphis (hudební videoklip)
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1994) - Cher, Chrissie Hynde & Neneh Cherry feat. Eric Clapton: Love Can Build a Bridge (hudební videoklip)
(1994) - Flashbacks 2: Pop Parade (hudební videoklip)
(1994) - The Atlantic Records Story
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - The Grand Opening of Euro Disney
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Cherfitness: Body Confidence
(1992) - Cher: Extravaganza - Live at the Mirage (koncert)
(1992) - Hráč
(1991) - Cher: Save Up All Your Tears (hudební videoklip)
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Cherfitness: A New Attitude
(1990) - Cher: Heart of Stone (hudební videoklip)
(1990) - Cher... at the Mirage (koncert)
(1990) - Club Rhino
(1990) - Mořské panny
(1989) - Cher: The Shoop Shoop Song (It's in His Kiss) (hudební videoklip)
(1989) - Cher: If I Could Turn Back Time (hudební videoklip)
(1988) - Cher: We All Sleep Alone (hudební videoklip)
(1988) - Cher: Main Man (hudební videoklip)
(1988) - Christmas Special
(1987) - Cher: I Found Someone (hudební videoklip)
(1987) - Pod vlivem úplňku
(1987) - Podezřelý
(1987) - Čarodějky z Eastwicku
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rabbit Ears: The Ugly Duckling
(1985) - Maska
(1983) - Silkwoodová
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Spolek fanoušků Jamese Deana
(1981) - Meat Loaf feat. Cher: Dead Ringer for Love (hudební videoklip)
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Omnibus
(1979) - Cher: Take Me Home (hudební videoklip)
(1979) - Cher... and Other Fantasies
(1978) - Cher... Special
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cher
(1973) - Cher: Half-Breed (hudební videoklip)
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - Sonny & Cher: Nitty Gritty Hour
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Cudnost
(1967) - Dobré časy
(1966) - Cher: Bang Bang (My Baby Shot Me Down) (hudební videoklip)
(1966) - Tilt (TV seriál)
(1965) - Sonny & Cher: I Got You Babe (hudební videoklip)
(1965) - Beat-Club
(1965) - Wild on the Beach
(1964) - Top of the Pops
(1963) - Ready, Steady, Go!
(1960) - Nuorten tanssihetki
(1948) - Toast of the Town

Cher - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Cher - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1947) Gregg Allman - manžel
(*1935) Sonny Bono - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1959) Richie Sambora (fáma)
(*1962) Tommy Lee
(*1964) Rob Camilletti
(*1953) Michael Bolton (fáma)
(*1962) Tom Cruise
(*1959) Val Kilmer
(*1943) Paul Michael Glaser
(*1949) Gene Simmons
(*1943) David Geffen
(*1937) Warren Beatty
(*1945) Eric Clapton

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.5.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cher 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cher - herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

se narodila 20.5.1946 ve městě El Centro, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cher

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Cher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
28°59’
11
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°17’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
16°28’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°45’
12
 
MarsMars:
Lev
13°20’
2
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°23’
4
R
SaturnSaturn:
Rak
21°07’
1
 
UranUran:
Blíženci
16°25’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
4
R
PlutoPluto:
Lev
9°36’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°04’
12
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°42’
5
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°24’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
27°54’
9
Domy:
Rak
8°36’
Kozoroh
8°36’
2:
Lev
0°16’
8:
Vodnář
0°16’
3:
Lev
24°01’
9:
Vodnář
24°01’
Panna
22°46’
Ryby
22°46’
5:
Váhy
27°39’
Beran
27°39’
6:
Střelec
4°55’
Blíženci
4°55’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
15°41’
11
Slun./Luna:
Ryby
23°38’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »