Chevy Chase wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chevy Chase
(Cornelius Crane Chase)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.10. 1943 - 08:19h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Chevy Chase - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.10.1943 - 08:19  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.10.1943 - 12:19  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chevy Chase 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Chevy Chase
datum narození 8.10.1943
(herec, instagram)

Chevy Chase - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - To byl zítra flám 2
(2015) - Bláznivá dovolená
(2014) - Wishin' and Hopin'
(2014) - Shelby
(2014) - Diagnóza žárlivost
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - A Night at the Movies: Merry Christmas!
(2011) - Not Another Not Another Movie
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Presidential Reunion
(2010) - Jack and the Beanstalk
(2010) - Hotel Hell Vacation
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Tak se měj
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2007) - The McCartney Years
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Hjälp! (TV seriál)
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2007) - Cutlass
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Veselý prachy
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Goose on the Loose
(2006) - Doogal
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Charity Jam (TV seriál)
(2005) - Ellie Parker
(2004) - Náš italský manžel
(2004) - Karate Dog
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Bad Meat
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - The Hamptons (TV seriál)
(2002) - Bitter Jester
(2002) - Added Attractions: The Hollywood Shorts Story
(2002) - Orange County
(2002) - Jak ukrást Bess
(2002) - America's Most Terrible Things
(2001) - Pete's a Pizza
(2001) - Ellie Parker
(2000) - Sněhová kalamita
(2000) - The One Arm Bandit
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Caddyshack: The 19th Hole
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Great Christmas Movies
(1998) - Špinavá práce
(1997) - Bláznivá dovolená v Las Vegas
(1995) - Táta jak má být
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Poldové a zloději
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Chevy Chase Show
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Neviditelný na útěku
(1992) - Martin & Lewis: Their Golden Age of Comedy
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Voices that Care
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Nic než trable
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Life of Python
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Best of Gilda Radner
(1989) - That's What Friends Are for: Arista's 15th Anniversary Concert
(1989) - Vánoční prázdniny
(1989) - Fletch žije
(1988) - Caddyshack II
(1988) - Bláznivý výlet
(1988) - Blázinec
(1986) - Paul McCartney: Spies Like Us (hudební videoklip)
(1986) - The Best of Dan Aykroyd
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Tři amigos
(1985) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - Fletch
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1985) - The Best of John Belushi
(1983) - Transakce století
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - Ernie Kovacs: Television's Original Genius
(1981) - Moderní problémy
(1981) - Hotel Pod duhou
(1980) - Benji at Work
(1980) - Nebeský pes
(1980) - Jako za starých časů
(1980) - Caddyshack
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Nečistá hra
(1977) - The Paul Simon Special
(1977) - The Chevy Chase Show
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Tunnel Vision
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - The Groove Tube
(1973) - Lemmings
(1971) - The Great American Dream Machine (TV seriál)
(1968) - Walk... Don't Walk

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chevy Chase 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chevy Chase - herec

se narodil 8.10.1943 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chevy Chase

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Chevy Chase
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
14°20’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
6°19’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
26°34’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
6°36’
10
 
MarsMars:
Blíženci
19°37’
8
 
JupiterJupiter:
Lev
20°47’
10
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°37’
8
 
UranUran:
Blíženci
8°36’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°16’
11
 
PlutoPluto:
Lev
8°30’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°39’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°13’
10
 
CheirónCheirón:
Panna
9°51’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
21°13’
4
Domy:
Váhy
29°14’
Beran
29°14’
2:
Štír
27°23’
8:
Býk
27°23’
3:
Střelec
29°44’
9:
Blíženci
29°44’
Vodnář
4°41’
Lev
4°41’
5:
Ryby
7°51’
Panna
7°51’
6:
Beran
6°07’
Váhy
6°07’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
10xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
16°57’
11
Slun./Luna:
Střelec
10°20’
2


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »