Chhabi Biswas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chhabi Biswas
(Sachindranath Biswas)

Narození:
Místo:
Ahiritola
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:

Chhabi Biswas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.7.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chhabi Biswas 2017, 2018 - Wikipedie info)

Chhabi Biswas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1963) - Surya Sikha
(1962) - Subha Dristi
(1962) - Kančendženga
(1962) - Dhoop Chhaya
(1962) - Dada Thakur
(1962) - Atal Jaler Ahwan
(1961) - Saptapadi
(1961) - Maa
(1960) - Suno Baranari
(1960) - Maya Mriga
(1960) - Kshudista Pashan
(1960) - Hospital
(1960) - Bohyně
(1959) - Khelaghar
(1959) - Gali Theke Rajpath
(1959) - Agnisambhabha
(1958) - Tansen
(1958) - Louhakapat
(1958) - Kámen mudrců
(1958) - Hudební komnata
(1958) - Bondhu
(1957) - Surer Parashey
(1957) - Prithibi Amare Chaay
(1957) - Pathey Holo Deri
(1957) - Kabuliwala
(1957) - Harishchandra
(1956) - Trijama
(1956) - Svítání
(1956) - Shankar Narayan Bank
(1956) - Saheb Bibi Golam
(1956) - Putrabadhu
(1956) - Paradhin
(1956) - Daner Maryada
(1956) - Bhola Master
(1956) - Asabarna
(1955) - Upahar
(1955) - Shreebatsa Chinta
(1955) - Sabar Uparey
(1955) - Rani Rashmoni
(1955) - Dashyumohan
(1954) - Shoroshi
(1954) - Sadanander Mela
(1954) - Ora Thakey Odharey
(1954) - Jadubhatta
(1954) - Chheley Kaar
(1954) - Dhuli
(1954) - Bidhilipi
(1953) - Sesher Kabita
(1953) - Lakh Taka
(1953) - Jog Biyog
(1952) - Subhadra
(1952) - Kar Papey
(1951) - Durgesh Nandini
(1950) - Vidyasagar
(1950) - Mandanda
(1949) - Manzoor
(1948) - Shesh Nibedan
(1948) - Sadharan Meye
(1948) - Drishtidan
(1948) - Anirban
(1947) - Chandrashekhar
(1947) - Abhijog
(1946) - Tumi Aar Aami
(1946) - Prem Ki Duniya
(1946) - Mandir
(1946) - Biraj Bou
(1945) - Rajlaxmi
(1945) - Path Bendhe Dilo
(1945) - Dui Purush
(1945) - Bondita
(1944) - Pratikar
(1944) - Matir Ghar
(1943) - Samadhan
(1943) - Dikshul
(1943) - Devar
(1942) - Saugandh
(1942) - Pashan Devata
(1942) - Milan
(1942) - Jiban Sangini
(1942) - Garmil
(1941) - Pratisruti
(1941) - Karnarjun
(1941) - Epar Opar
(1940) - Nimai Sanyasi
(1940) - Nartaki
(1939) - Chanakya
(1938) - Chokher Bali
(1936) - Annapurnar Mandir

Chhabi Biswas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chhabi Biswas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 12.7.1900 ve městě Ahiritola
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chhabi Biswas

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Chhabi Biswas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
19°38’
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°53’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°49’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°18’
R
MarsMars:
Blíženci
10°37’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°25’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°24’
R
UranUran:
Střelec
8°58’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
27°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
16°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°58’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°53’
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°05’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »