Chris Cooper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Cooper

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Chris Cooper - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.7.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Cooper 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Chris Cooper
datum narození 9.7.1951
(herec, instagram)

Chris Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Live by Night
(2016) - 11.22.63 (TV seriál)
(2016) - Chickadee
(2015) - Demolition
(2015) - Coming Through The Rye
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - The Corrections
(2011) - Mupeti
(2010) - The Tempest
(2010) - Nezapomeň na mě
(2010) - Město
(2010) - Manažeři
(2010) - Amigo
(2009) - Max a maxipříšerky
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2007) - Osudové selhání
(2007) - Manželská klec
(2007) - Království
(2005) - Syriana
(2005) - Mariňák
(2005) - Capote
(2004) - Silver City
(2004) - Bournův mýtus
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Making of 'Seabiscuit'
(2003) - Seabiscuit
(2003) - Můj dům v Umbrii
(2002) - Interstate 60
(2002) - Agent bez minulosti
(2002) - Adaptace
(2000) - American Beauty: Look Closer...
(2000) - Patriot
(2000) - Já, mé druhé já a Irena
(1999) - The 24 Hour Woman
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Americká krása
(1998) - Zaříkávač koní
(1998) - Velké naděje
(1997) - Sám
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1996) - Osamělá hvězda
(1996) - Ochránce
(1996) - The Deliverance of Elaine
(1996) - Čas zabíjet
(1995) - Vlak plný peněz
(1995) - Pharaoh's Army
(1994) - One More Mountain
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1993) - Dospívání po americku
(1992) - Gomorron
(1992) - Všechno byla lež
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1991) - Zlaté prokletí
(1991) - Za bílého dne
(1991) - To the Moon, Alice
(1991) - Předem vinni
(1991) - Město naděje
(1991) - Advokát chudých
(1990) - A Little Piece of Sunshine
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1988) - Journey Into Genius
(1987) - Non date da mangiare agli animali
(1987) - Matewan

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Cooper 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Cooper - herec

se narodil 9.7.1951 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Cooper

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Chris Cooper
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
16°28’
 
LunaLuna:
Panna
14°07’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°44’
 
VenušeVenuše:
Panna
1°04’
 
MarsMars:
Rak
3°42’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°06’
 
SaturnSaturn:
Panna
26°57’
 
UranUran:
Rak
10°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°47’
 
PlutoPluto:
Lev
18°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°45’
R
Černá LunaLilith:
Rak
0°41’
 
CheirónCheirón:
Střelec
28°38’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »