Chris Langham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Langham

Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
70 let

Chris Langham - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.4.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Langham 2019, 2020 - Wikipedie info)

Chris Langham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Acceptance
(2011) - Černá tůň
(2006) - Seven Second Delay
(2005) - O mé rodině a jiné zvířeně
(2005) - Je to soda (TV seriál)
(2005) - Help (TV seriál)
(2004) - Nejhorší týden mého života (TV seriál)
(2004) - London
(2004) - The Legend of the Tamworth Two
(2003) - Imagine (TV seriál)
(2003) - George Orwell: A Life in Pictures
(2003) - Spine Chillers (TV seriál)
(2003) - Absolute Power (TV seriál)
(2001) - Císařovy nové šaty
(2000) - The Wright Stuff
(2000) - Hledám pronájem
(1999) - Velký šprým
(1999) - People Like Us (TV seriál)
(1999) - Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - Kiss Me Kate (TV seriál)
(1996) - The Preventers
(1995) - Look at the State We're In! (TV seriál)
(1995) - Is It Legal? (TV seriál)
(1992) - Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
(1991) - Murder Most Horrid (TV seriál)
(1991) - Bottom (TV seriál)
(1991) - Bejewelled
(1990) - Have I Got News for You
(1990) - Spatz (TV seriál)
(1989) - The Jim Henson Hour (TV seriál)
(1988) - Chelmsford 123 (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Happy Families (TV seriál)
(1984) - Alas Smith & Jones (TV seriál)
(1982) - Soft Targets
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1981) - Fundamental Frolics
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - Phoelix
(1979) - Život Briana
(1979) - Žádné zprávy v devět (TV seriál)
(1976) - Růžový panter znovu zasahuje
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1974) - The Last Turkey in the Shop Show
(1972) - Milligan in... (TV seriál)
(1969) - Q5 (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)

Chris Langham - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Langham 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 14.4.1949 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Langham

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Chris Langham
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°12’
 
LunaLuna:
Štír
12°45’
 
MerkurMerkur:
Beran
25°31’
 
VenušeVenuše:
Beran
23°34’
 
MarsMars:
Beran
18°11’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°11’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°33’
R
UranUran:
Blíženci
27°12’
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°31’
R
PlutoPluto:
Lev
14°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°57’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°48’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°36’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »