Chris Noth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Noth
(Christopher David Noth)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.11. 1954 - 00:59h
Místo:
Madison, Wisconsin
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Chris Noth - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.11.1954 - 00:59  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.11.1954 - 06:59  
US, Madison:
43°4' s.š., 89°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Noth 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chris Noth
datum narození 13.11.1954
(herec, instagram)

Chris Noth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - White Girl
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Chronically Metropolitan
(2015) - After the Ball
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Elsa & Fred
(2013) - Skum rocks!
(2013) - Ushi Must Marry
(2013) - Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
(2012) - Já to neudělal (TV seriál)
(2012) - Titanic - krev a ocel (TV seriál)
(2012) - Frankie Go Boom
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - The Education of Alicia Florrick: Making Season One
(2010) - Sex ve městě 2
(2010) - Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
(2009) - Můj milý, můj drahý
(2009) - Frame of Mind
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Sex ve městě
(2005) - Dokonalý chlap
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Sex ve městě - Loučení
(2004) - Tooth Fairy
(2004) - Mr. 3000
(2004) - Jablko sváru
(2002) - Sudden Fear
(2002) - Searching for Paradise
(2002) - Julius Caesar
(2001) - The Nightclub Years
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Soudce
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Bouchači a bouchačky
(2000) - Trosečník
(2000) - The Acting Class
(1999) - Zákon pomsty
(1999) - A Texas Funeral
(1999) - Pigeonholed
(1999) - Chci tě poznat
(1998) - Vyhnanec
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - The Broken Giant
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Chlad v srdci
(1997) - Dítě Medúzy
(1997) - The Deli
(1996) - Volání divočiny: Nové dobrodružství
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Nic netrvá věčně (TV seriál)
(1995) - Burnzy's Last Call
(1994) - Where Are My Children?
(1993) - Nahý v New Yorku
(1993) - In the Shadows, Someone's Watching
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Jakarta
(1987) - I'll Take Manhattan (TV seriál)
(1987) - Baby Boom
(1987) - At Mother's Request
(1986) - Mimo službu
(1986) - Killer in the Mirror
(1986) - Apology
(1982) - Smithereens
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Waitress!
(1964) - Another World (TV seriál)
Chris Noth - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1982) Tara Wilson - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1971) Winona Ryder (fáma)
(*1952) Beverly Johnson

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Noth 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Noth - herec

se narodil 13.11.1954 ve městě Madison, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Noth

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Chris Noth
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
20°21’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
28°10’
10
 
MerkurMerkur:
Štír
1°19’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
23°37’
3
R
MarsMars:
Vodnář
15°15’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
29°55’
11
 
SaturnSaturn:
Štír
13°04’
3
 
UranUran:
Rak
27°39’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
26°41’
2
 
PlutoPluto:
Lev
26°44’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
8°00’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
16°57’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°15’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
4°32’
5
Domy:
Panna
12°21’
Ryby
12°21’
2:
Váhy
6°10’
8:
Beran
6°10’
3:
Štír
5°15’
9:
Býk
5°15’
Střelec
8°55’
Blíženci
8°55’
5:
Kozoroh
13°42’
Rak
13°42’
6:
Vodnář
15°17’
Lev
15°17’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
25°38’
11
Slun./Luna:
Panna
9°16’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »