Chris Rock wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Rock
(Christopher Julius Rock III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.2. 1966 - 10:00h
Místo:
Andrews, Jižní Karolína
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, komik

Chris Rock - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
7.2.1966 - 10:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.2.1966 - 15:00  
US, Andrews:
33°27' s.š., 79°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Rock 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Chris Rock
datum narození 7.2.1966
(herec, scénárista, komik, instagram)

Chris Rock - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Live From New York!
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - Empire (TV seriál)
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Pět nejlepších
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - 12-12-12
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Machři 2
(2013) - Madly Madagascar
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - Woody Allen
(2012) - Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
(2012) - 2 dny v New Yorku
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Talking Funny
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Machři
(2010) - Horší než smrt
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Good Hair
(2009) - Bring Your 'A' Game
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - Chris Rock: Kill the Messenger
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Moje žena a jiné katastrofy
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Madagaskar
(2005) - Everybody Hates Chris (TV seriál)
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - At the Movies
(2004) - Oh, What a Lovely Tea Party
(2004) - The N-Word
(2004) - Paparazzi
(2004) - Chris Rock: Never Scared
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Hlava státu
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(2002) - The Sound of 'AI'
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Comedian
(2002) - Blink 182: The Urethra Chronicles II: Harder, Faster. Faster, Harder
(2002) - Česká spojka
(2001) - The Movie Loft
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - Zpátky na zem
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - Best of Chris Rock: Volume 2
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2001) - Agent Bílá krvinka
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - Whatever Happened to Micheal Ray?
(2000) - Sestřička Betty
(2000) - The Remarkable Journey (TV seriál)
(2000) - Odchody a návraty
(1999) - MTV Video Music Awards 1999
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Chris Rock: Bigger & Blacker
(1999) - Def Comedy Jam: All Stars Vol. 11
(1999) - Best of Chris Rock
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Dogma
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Comic Relief VIII
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Kids Are Punny
(1998) - Elmopalooza!
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - The Chris Rock Show
(1997) - Tlouštík z Beverly Hills
(1997) - The Gift of Song
(1996) - State of the Union: Undressed
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Chris Rock: Bring the Pain
(1995) - Panter
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - The Moxy Show (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Politically Incorrect
(1994) - Howard Stern
(1994) - Def Comedy Jam: Primetime
(1994) - Chris Rock: Big Ass Jokes
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Bumerang
(1991) - Říše drog
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1989) - Who Is Chris Rock?
(1988) - Na stojáka
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1987) - Uptown Comedy Express
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Chris Rock - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Chris Rock - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Rock 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Rock - herec, scénárista, komik

se narodil 7.2.1966 ve městě Andrews, Jižní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Rock

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Chris Rock
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°23’
11
 
LunaLuna:
Panna
16°23’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
19°31’
11
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
29°36’
10
R
MarsMars:
Ryby
6°34’
11
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°20’
3
R
SaturnSaturn:
Ryby
16°06’
12
 
UranUran:
Panna
18°46’
6
R
NeptunNeptun:
Štír
22°07’
7
 
PlutoPluto:
Panna
17°52’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°39’
2
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°02’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
20°04’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
17°12’
7
Domy:
Beran
19°12’
Váhy
19°12’
2:
Býk
23°43’
8:
Štír
23°43’
3:
Blíženci
19°05’
9:
Střelec
19°05’
Rak
11°41’
Kozoroh
11°41’
5:
Lev
6°00’
Vodnář
6°00’
6:
Panna
7°01’
Ryby
7°01’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
0°26’
11
Slun./Luna:
Střelec
2°23’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »