Christina Cox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Christina Cox

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka

Christina Cox - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.7.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Christina Cox 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Christina Cox
datum narození 31.7.1971
(herečka, instagram)

Christina Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kid Cannabis
(2014) - Crimes of the Mind
(2013) - Smrtící fachman
(2013) - Předvečer zkázy
(2013) - Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
(2013) - Elysium
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2012) - Nech mého muže!
(2012) - Fugitive at 17
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Combat Hospital (TV seriál)
(2010) - The Stepson
(2009) - Stav beztíže (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - 3Way (TV seriál)
(2008) - V utajení
(2008) - Ten pravý pro mě
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Ascension Day
(2006) - Max Havoc: Ohnivý kruh
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - This Is Wonderland (TV seriál)
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Sometimes a Hero
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Mutant X (TV seriál)
(2001) - Jane Doe
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2000) - Království temnot (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Code Name Phoenix
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Code Name: Eternity (TV seriál)
(1999) - Better Than Chocolate
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1997) - Země: poslední konflikt (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Zvláštní efekty (TV seriál)
(1996) - Sins of Silence
(1996) - No One Could Protect Her
(1996) - The Newsroom (TV seriál)
(1996) - Lekce
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - A Brother's Promise: The Dan Jansen Story
(1995) - Zákon džungle
(1995) - Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - The Hardy Boys (TV seriál)
(1995) - Dárce
(1994) - Spike of Love
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Christina Cox 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Christina Cox - herečka

se narodila 31.7.1971 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Christina Cox

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Christina Cox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°38’
 
LunaLuna:
Štír
19°14’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°43’
 
VenušeVenuše:
Lev
0°08’
 
MarsMars:
Vodnář
19°27’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°39’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°24’
 
UranUran:
Váhy
10°15’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°20’
R
PlutoPluto:
Panna
27°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°45’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
6°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°46’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »