Claire Bloom wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Claire Bloom
(Patricia Claire Blume)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka

Claire Bloom - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.2.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Claire Bloom 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Claire Bloom
datum narození 15.2.1931
(herečka, instagram)

Claire Bloom - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chaplin bez masky
(2014) - Doctor Who: The Ultimate Companion
(2013) - Max Rose
(2012) - And While We Were Here
(2010) - Králova řeč
(2009) - Pán času: Konec času - 2. část
(2009) - Pán času: Konec času - 1. část
(2008) - Mia zoi, mia epohi - Mihalis Kakogiannis
(2008) - Fiona's Story
(2006) - Oslava Vánoc (koncert)
(2006) - Trial & Retribution: Sins of the Father
(2006) - Slečna Marplová: Cukání v palci
(2006) - Kalamazoo?
(2006) - The Chatterley Affair
(2006) - Desatero přikázání
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2004) - Daniel a superpsi
(2003) - The Republic of Love
(2003) - Prokletá Argentina
(2002) - Deník slečny Evy Smallwoodové
(2000) - On Cukor
(2000) - Včerejší děti
(2000) - Tales from the Madhouse (TV seriál)
(2000) - Love and Murder
(1999) - Shakespeare's Women & Claire Bloom
(1999) - Záhada jedné dámy
(1998) - Wrestling with Alligators
(1998) - The Irish in America: Long Journey Home (TV seriál)
(1998) - Imogen's Face
(1997) - What the Deaf Man Heard
(1996) - Family Money (TV seriál)
(1996) - Denní světlo
(1995) - Vesnická aféra
(1995) - Mocná Afrodité
(1995) - Mad Dogs and Englishmen
(1994) - 1071 Fifth Avenue: Frank Lloyd Wright & the Guggenheim Museum
(1994) - The Sound of Music: From Fact to Phenomenon
(1993) - Věk nevinnosti
(1993) - The Poetry Hall of Fame
(1993) - Muž bez tváře
(1993) - It's Nothing Personal
(1992) - Slečna Marpleová: Rozbité zrcadlo
(1992) - The Camomile Lawn (TV seriál)
(1991) - Fear and the Muse: The Story of Anna Akhmatova
(1991) - Princezna a skřítek
(1990) - Vivien Leigh: Scarlett & Beyond
(1990) - Pas de deux
(1989) - The Late Show
(1989) - Zločiny a poklesky
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - Beryl Markham: A Shadow on the Sun
(1987) - Sammy a Rosie to dělají
(1987) - Okovy slávy
(1987) - Intimate Contact
(1986) - Udržet sen
(1986) - The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
(1986) - Liberty
(1986) - Anastázie
(1985) - Time for Murder (TV seriál)
(1985) - Time and the Conways
(1985) - This Lightning Always Strikes Twice
(1985) - Shadowlands
(1985) - Promises to Keep
(1985) - Florence Nightingaleová
(1985) - Déjà Vu
(1984) - Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
(1984) - Oedipus the King
(1984) - The Life and Death of King John
(1984) - The Ghost Writer
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1983) - Oddělené stoly
(1982) - Cymbeline
(1981) - Souboj Titánů
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1980) - Hamlet, princ dánský
(1979) - The Shakespeare Plays (TV seriál)
(1979) - Oresteia (TV seriál)
(1979) - Henry VIII
(1979) - The Famous History of the Life of King Henry the Eight
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1977) - Ostrovy uprostřed proudu
(1973) - Nora
(1971) - Red Sky at Morning
(1971) - The Going Up of David Lev
(1970) - Aquarius
(1970) - Uťatá hlava
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Three Into Two Won't Go
(1969) - The Illustrated Man
(1968) - Charly
(1967) - Soldier in Love
(1965) - Špión, který přišel z chladu
(1964) - Zneuctění
(1964) - Velká nevěra
(1963) - 80,000 Suspects
(1963) - Učitel z Vigevana
(1963) - Strašení
(1962) - Girl Talk
(1962) - The Wonderful World of the Brothers Grimm
(1962) - The Chapman Report
(1961) - Anna Karenina
(1960) - Schachnovelle
(1959) - Adventures of Mr. Wonderbird
(1958) - Pirát
(1958) - Ohlédni se v hněvu
(1958) - Bratři Karamazovi
(1957) - Romeo and Juliet
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1956) - Alexandr Veliký
(1955) - Richard III.
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1953) - The Man Between
(1953) - Innocents in Paris
(1952) - Světla ramp
(1948) - The Blind Goddess
Claire Bloom - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1933) Philip Roth - manžel
(*1925) Rod Steiger - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1925) Richard Burton
(*1907) Laurence Olivier
(*1926) Sydney Chaplin
(*1920) Yul Brynner

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Claire Bloom 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Claire Bloom - herečka

se narodila 15.2.1931 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Claire Bloom

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Claire Bloom
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°51’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°24’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
5°43’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
9°32’
 
MarsMars:
Lev
0°17’
R
JupiterJupiter:
Rak
11°05’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°52’
 
UranUran:
Beran
12°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
4°38’
R
PlutoPluto:
Rak
19°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°52’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°16’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »