Claire Keim wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Claire Keim
(Claire Lefebvre)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.7. 1975 - 18:30h
Místo:
Senlis
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Claire Keim - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.7.1975 - 18:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.7.1975 - 17:30  
FR, Senlis:
49°12' s.š., 2°35' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Claire Keim 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Claire Keim
datum narození 8.7.1975
(herečka, zpěvačka, instagram)

Claire Keim - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Arrête ton cinéma!
(2014) - Respire
(2014) - La dernière échappée
(2013) - Jusqu'ici tout va bien
(2012) - Hier encore
(2012) - Nom de code: Rose
(2011) - V kůži třicítky
(2011) - La Nouvelle Blanche-Neige
(2010) - Ce soir avec Arthur
(2010) - Le Pigeon
(2010) - Penzion Edelweiss (TV seriál)
(2010) - Le Grand restaurant
(2009) - Osudová krása
(2009) - Éternelle (TV seriál)
(2008) - Annie Girardot, ainsi va la vie
(2008) - Moje druhá tvář
(2007) - Tajný ctitel
(2007) - Caravaggio
(2006) - Le Village des enfoirés
(2006) - Zvěrokruh (TV seriál)
(2006) - Kráska a pirát
(2005) - Honba za láskou
(2004) - Zvěrokruh (TV seriál)
(2004) - Les Aventures extraordinaires de Michel Strogoff
(2003) - Un homme par hasard
(2003) - Šifra
(2003) - Petits mythes urbains (TV seriál)
(2003) - Good Dog
(2003) - En territoire indien
(2003) - Calypso Is Like So
(2002) - Zločin ve vyšších kruzích
(2002) - Le Secret de la belle de Mai
(2002) - Mladý Casanova
(2002) - Féroce
(2001) - Star Academy
(2001) - Step by Step
(2001) - Rozparovač
(2001) - Le Roman de Lulu
(2001) - Le Nouveau big bang
(2001) - Juliette: Service(s) compris
(2000) - On a tout essayé
(2000) - Le Sens des affaires
(2000) - Král tančí
(2000) - The Girl
(1999) - Juliette
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Matrimoni
(1998) - Donne in bianco
(1997) - Vérité oblige (TV seriál)
(1997) - J'irai au paradis car l'enfer est ici
(1997) - Bonjour Antoine
(1997) - Barracuda
(1996) - Nádherná Zelená
(1996) - Je m'appelle Régine
(1996) - La Dernière fête
(1996) - Cubic (TV seriál)
(1996) - Ano
(1995) - Au petit Marguery
(1994) - Yeux d'Hélène, Les (TV seriál)
(1994) - Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)
(1994) - Eiffelovka
(1994) - Bout d'essai
(1993) - Alice Neversová (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Coeurs brulés, Les (TV seriál)
(1987) - Nulle part ailleurs

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Claire Keim 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Claire Keim - herečka, zpěvačka

se narodila 8.7.1975 ve městě Senlis
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Claire Keim

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Claire Keim
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
15°56’
7
 
LunaLuna:
Rak
10°01’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°04’
7
 
VenušeVenuše:
Lev
29°27’
8
 
MarsMars:
Býk
5°20’
4
 
JupiterJupiter:
Beran
22°32’
4
 
SaturnSaturn:
Rak
21°36’
8
 
UranUran:
Váhy
28°21’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°30’
12
R
PlutoPluto:
Váhy
6°36’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°36’
12
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°10’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
27°54’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
7°57’
12
Domy:
Střelec
13°51’
Blíženci
13°51’
2:
Kozoroh
21°01’
8:
Rak
21°01’
3:
Ryby
5°36’
9:
Panna
5°36’
Beran
12°05’
Váhy
12°05’
5:
Býk
7°50’
Štír
7°50’
6:
Býk
27°13’
Štír
27°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
12°58’
11
Slun./Luna:
Rak
12°58’
7


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »