Clark Gable wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Clark Gable
(William Clark Gable)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.2. 1901 - 05:30h
Místo:
Cadiz, Ohio
Země:
Věk:
† 59 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.11.1960 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, top star zvaný the King

Clark Gable - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.2.1901 - 05:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.2.1901 - 11:30  
US, Cadiz:
40°16' s.š., 81°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Clark Gable 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Clark Gable
datum narození 1.2.1901
(herec, top star zvaný the King, instagram)

Clark Gable - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Leslie Howard: The Man Who Gave a Damn
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2005) - Garbo
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(2003) - The True Story of Seabiscuit
(2003) - Seabiscuit: Racing Through History
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1994) - Entertaining the Troops
(1991) - Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to
(1990) - Hollywood on Parade
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1983) - The Moviemakers (TV seriál)
(1982) - Showbiz Goes to War
(1975) - Gable: The King Remembered
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1969) - Šťastný konec
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - The Courtship of Eddie's Father
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - Mustangové
(1960) - It Started in Naples
(1959) - But Not for Me
(1958) - Učitelčin miláček
(1958) - Pluj tiše, pluj hluboko
(1957) - Kapka krve
(1956) - Král a čtyři královny
(1955) - When the Talkies Were Young
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Soldier of Fortune
(1954) - Screen Snapshots: Memories in Uniform
(1954) - Zrazení
(1953) - Never Let Me Go
(1953) - Mogambo
(1952) - Osamělá hvězda
(1951) - Callaway Went Thataway
(1951) - Across the Wide Missouri
(1950) - Screen Actors
(1950) - To Please a Lady
(1950) - Key to the City
(1949) - Any Number Can Play
(1948) - Some of the Best
(1948) - Homecoming
(1948) - Command Decision
(1947) - Trhovci
(1945) - Adventure
(1943) - Wings Up
(1943) - Show Business at War
(1943) - Hollywood in Uniform
(1943) - Combat America
(1942) - Někde se potkáme
(1941) - You Can't Fool a Camera
(1941) - They Met in Bombay
(1941) - Honky Tonk
(1940) - The Miracle of Sound
(1940) - Northward, Ho!
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Tekuté zlato
(1940) - Strange Cargo
(1940) - Comrade X
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 9
(1939) - Hollywood Hobbies
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Idiot's Delight
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Another Romance of Celluloid
(1938) - Too Hot to Handle
(1938) - Pilot č. 7
(1937) - The Candid Camera Story (Very Candid) of the Metro-Goldwyn-Mayer Pictures 1937 Convention
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Saratoga
(1937) - Nad Irskem hřmí
(1937) - Hollywood Party
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - Screen Snapshots Series 15, No. 8
(1936) - Wife vs. Secretary
(1936) - San Francisco
(1936) - Láska s 1000 HP
(1936) - Cain and Mabel
(1935) - Screen Snapshots, Series 14, No. 1
(1935) - Hollywood Hobbies
(1935) - Vzpoura na lodi Bounty
(1935) - The Call of the Wild
(1935) - Starlit Days at the Lido
(1935) - Čínská moře bouří
(1935) - After Office Hours
(1934) - Hollywood on Parade No. B-13
(1934) - Stalo se jedné noci
(1934) - Men in White
(1934) - Manhattan Melodrama
(1934) - Chained
(1934) - Forsaking All Others
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - The White Sister
(1933) - Tančící Venuše
(1933) - Noční let
(1933) - Muž, kterého si přeji
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Strange Interlude
(1932) - Red Dust
(1932) - Polly of the Circus
(1932) - No Man of Her Own
(1931) - Zuzana Lenoxová
(1931) - The Secret Six
(1931) - The Painted Desert
(1931) - The Finger Points
(1931) - Sporting Blood
(1931) - Night Nurse
(1931) - Maitressa Guvernérova
(1931) - Laughing Sinners
(1931) - The Christmas Party
(1931) - The Easiest Way
(1931) - Dobyvatelé pekla
(1931) - Dance, Fools, Dance
(1931) - A Free Soul
(1930) - Du Barry, Woman of Passion
(1926) - The Johnstown Flood
(1925) - The Plastic Age
(1925) - The Pacemakers
(1925) - North Star
(1925) - The Merry Widow
(1925) - The Merry Kiddo
(1925) - Declassée
(1925) - Ben Hur
(1924) - White Man
(1924) - Carevna
Clark Gable - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Clark Gable 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Clark Gable - herec, top star zvaný the King

se narodil 1.2.1901 ve městě Cadiz, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Clark Gable

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Clark Gable
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°57’
1
 
LunaLuna:
Rak
15°55’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
19°24’
1
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°56’
12
 
MarsMars:
Panna
10°07’
8
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°43’
12
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°17’
12
 
UranUran:
Střelec
15°52’
11
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°46’
5
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°49’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°09’
10
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°40’
9
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°53’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
16°57’
7
Domy:
Kozoroh
20°56’
Rak
20°56’
2:
Ryby
5°07’
8:
Panna
5°07’
3:
Beran
15°24’
9:
Váhy
15°24’
Býk
14°56’
Štír
14°56’
5:
Blíženci
7°43’
Střelec
7°43’
6:
Blíženci
28°15’
Střelec
28°15’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
17°56’
11
Slun./Luna:
Beran
28°56’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »