Clark Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Clark Johnson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
režisér, herec

Clark Johnson - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
1.9.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Clark Johnson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Clark Johnson
datum narození 1.9.1954
(režisér, herec, instagram)

Clark Johnson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Clark Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hyena Road
(2014) - Ptáci a lidé
(2013) - Santorini Blue
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - 666 Park Avenue (TV seriál)
(2009) - You Might as Well Live
(2009) - Misunderstood
(2008) - Ošetřovatelka.Bojovník.Chlapec
(2006) - Strážce
(2004) - Obchodník s končetinami
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
(2001) - On Their Knees
(2001) - Bojkot
(2000) - Virtuální maminka
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - Odchody a návraty
(2000) - Love Come Down
(2000) - Hon na Prince
(2000) - Homicide: The Movie
(2000) - Fear of Fiction
(1999) - Have Mercy
(1997) - The Planet of Junior Brown
(1996) - Prokurátorky
(1996) - Lulu
(1995) - V poslední chvíli
(1995) - Soul Survivor
(1995) - Rude
(1994) - Lady X
(1994) - Zóna úniku
(1994) - Silent Witness: What a Child Saw
(1994) - Poslední kolo
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Blood Brothers
(1992) - Smrtící dotek
(1992) - Jasnovidec
(1992) - Coopersmith: Sladký pach vraždy
(1991) - Hammerman (TV seriál)
(1990) - Schůzky se smrtí
(1990) - Polly: Comin' Home!
(1989) - The Women of Brewster Place
(1989) - Renegáti
(1989) - E.N.G. (TV seriál)
(1988) - Železný orel 2
(1988) - Rukojmí
(1988) - Barvy
(1987) - Osudná štvanice
(1987) - Noční dobrodružství
(1987) - Mr. Nice Guy
(1987) - Divoká věc
(1986) - Rockabye
(1986) - Odvaha
(1986) - Hot Shots (TV seriál)
(1986) - Doživotí
(1986) - Blindside
(1985) - Zvedený
(1985) - Prokletá noc (TV seriál)
(1985) - Osudem pronásledováni
(1985) - Murder in Space
(1985) - Murder: By Reason of Insanity
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1983) - Skullduggery
(1982) - Příšery
(1982) - Killing 'em Softly

Clark Johnson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.9.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Clark Johnson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Clark Johnson - režisér, herec

se narodil 1.9.1954 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Clark Johnson

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Clark Johnson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
8°30’
 
LunaLuna:
Váhy
24°37’
 
MerkurMerkur:
Panna
18°20’
 
VenušeVenuše:
Váhy
24°38’
 
MarsMars:
Kozoroh
2°50’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°46’
 
SaturnSaturn:
Štír
5°08’
 
UranUran:
Rak
26°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°09’
 
PlutoPluto:
Lev
25°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°51’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°49’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°35’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »