Colin Hanks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Hanks
(Colin Lewes Dillingham)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sacramento, Kalifornie
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec

Colin Hanks - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.11.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Hanks 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Colin Hanks
datum narození 24.11.1977
(herec, instagram)

Colin Hanks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Elvis & Nixon
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - What Lives Inside (TV seriál)
(2015) - No Stranger Than Love
(2015) - Life in Pieces (TV seriál)
(2015) - Bláznivá dovolená
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - Talking Tom and Friends (TV seriál)
(2014) - Bad Teacher (TV seriál)
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - Štěňata v akci
(2013) - Nemocnice Parkland
(2013) - Máma (TV seriál)
(2013) - Ghost Ghirls (TV seriál)
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Výlet s mámou
(2012) - Sketchy (TV seriál)
(2012) - Key and Peele (TV seriál)
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2011) - Lucky
(2010) - Polda a polda (TV seriál)
(2010) - High School
(2010) - Barry Munday
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2008) - W.
(2008) - Velký Buck Howard
(2008) - Smrt on-line
(2008) - Milenec je zločinec!
(2008) - Domácí mazlíček
(2007) - Bezstarostně
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Králové ro(c)ku
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2006) - Alone with Her
(2005) - King Kong: The Post-Production Diaries
(2005) - King Kong: Deník režiséra
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Svatební víkend
(2005) - King Kong
(2004) - RX
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Zkurvená noc
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Orange County
(2001) - North Hollywood
(2001) - Holka jako lusk
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ať to stojí, co to stojí
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1996) - To je náš hit!
(1981) - Entertainment Tonight

Colin Hanks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Colin Hanks - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.11.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Hanks 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Hanks - herec

se narodil 24.11.1977 ve městě Sacramento, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Hanks

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Colin Hanks
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
2°06’
 
LunaLuna:
Býk
18°36’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°24’
 
VenušeVenuše:
Štír
17°58’
 
MarsMars:
Lev
9°30’
 
JupiterJupiter:
Rak
4°34’
R
SaturnSaturn:
Panna
0°16’
 
UranUran:
Štír
13°20’
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°21’
 
PlutoPluto:
Váhy
15°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°32’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°55’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »