Colin Salmon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Salmon

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Luton, Anglie
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Colin Salmon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.12.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Salmon 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Colin Salmon
datum narození 6.12.1962
(herec, instagram)

Colin Salmon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Criminal
(2015) - The Rapture
(2015) - No Offence (TV seriál)
(2015) - Meet Pursuit Delange: The Movie
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2014) - 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - Rita
(2013) - Little Favour
(2012) - Some Girls (TV seriál)
(2012) - Resident Evil: Odveta
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - There She Goes
(2011) - Smrt v ráji (TV seriál)
(2011) - How to Stop Being a Loser
(2011) - High Chicago
(2010) - Stalker!
(2010) - Shank
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Just for the Record
(2010) - Devil's Playground
(2009) - Oil Spill: The Exxon Valdez Disaster
(2009) - Zkouška
(2009) - Urychlovač zkázy
(2009) - Law & Order: UK (TV seriál)
(2009) - Krev: Poslední upír
(2009) - Freestyle
(2008) - Vyhazovači
(2008) - Vůně Kalahari (TV seriál)
(2008) - Krédo
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Čistá práce
(2007) - Party Animals (TV seriál)
(2006) - The Outsiders
(2005) - Svatí válečníci
(2005) - Soul Deep (TV seriál)
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Match Point - Hra osudu
(2004) - Vetřelec vs. Predátor
(2004) - Mrtvolka
(2004) - Hex (TV seriál)
(2003) - Keen Eddie (TV seriál)
(2003) - AT13 zasahuje: Šachmat
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Resident Evil
(2002) - Dnes neumírej
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2002) - AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě
(2001) - Teritorium
(2001) - Mind Games
(2001) - Judge John Deed (TV seriál)
(1999) - Jeden svět nestačí
(1999) - Fanny and Elvis
(1998) - Tajemství krokodýlů
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1997) - No Child of Mine
(1997) - Gold (TV seriál)
(1996) - Frantz Fanon: Black Skin, White Mask
(1996) - The Sculptress
(1996) - Deep Secrets
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Zajatci
(1993) - Tomorrow Calling
(1993) - Půlnoční film
(1992) - Hlavní podezřelý: Neviňátka
(1991) - Soldier Soldier (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1982) - Shine On Harvey Moon (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.12.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Salmon 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Salmon - herec

se narodil 6.12.1962 ve městě Luton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Salmon

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Colin Salmon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°53’
 
LunaLuna:
Beran
7°35’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°23’
 
MarsMars:
Lev
22°28’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°10’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
7°25’
 
UranUran:
Panna
5°17’
 
NeptunNeptun:
Štír
14°19’
 
PlutoPluto:
Panna
12°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
14°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°20’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »