Colm Meaney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colm Meaney

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Colm Meaney - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.5.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colm Meaney 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Colm Meaney
datum narození 30.5.1953
(herec, instagram)

Colm Meaney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2016) - The Secrets of Emily Blair
(2016) - Pelé
(2016) - Ledová sezóna
(2015) - Childhood's End (TV seriál)
(2015) - Dangerous Arrangement
(2014) - The Yank
(2014) - Where the Devil Hides
(2014) - The Driver (TV seriál)
(2013) - Životní šance
(2013) - Ptačí úlet
(2013) - A Belfast Story
(2013) - Alan Partridge: Alpha Papa
(2012) - Soldaty udači
(2012) - S ledovým klidem
(2012) - Miláček
(2011) - Whole Lotta Sole
(2011) - To petagma tou kyknou
(2011) - El Perfecto desconocido
(2011) - The Hot Potato
(2011) - Hell on Wheels (TV seriál)
(2010) - Z neoficiálních zdrojů
(2010) - Parkování
(2010) - Konspirátor
(2010) - Dostaň ho tam
(2009) - Závod
(2009) - Prokletý klub
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2009) - Ctihodný občan
(2009) - Alice (TV seriál)
(2008) - Boom! Boom! The Explosion of Irish Comedy (TV seriál)
(2008) - ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
(2008) - Vražedné představy
(2008) - Life on Mars
(2008) - Dohoda je dohoda
(2007) - The Metrosexual
(2007) - Kings
(2006) - Zavaleni
(2006) - V zajetí teroru
(2006) - Sixty Minute Man
(2006) - Organizace Alfa: Hádův faktor
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2006) - A Lobster Tale
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2005) - Turning Green
(2005) - Briar & Graves
(2004) - Zenon: Z3
(2004) - Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
(2004) - Po krk v extázi
(2004) - Nová Francie
(2004) - Jablko sváru
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - Blueberry
(2003) - Intermission
(2003) - Hoši z County Clare
(2002) - R.U.S./H.
(2002) - Náhodná cesta (TV seriál)
(2002) - Král Lear z Texasu
(2002) - Blesková šance
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Jak se Harry stal stromem
(1999) - Mystery, Aljaška
(1999) - Most Important
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1999) - Chapter Zero
(1999) - Four Days
(1998) - This Is My Father
(1998) - Ruská ruleta
(1998) - Pravidla špinavé hry
(1998) - Gang
(1998) - Claire Dolan
(1997) - Owd Bob
(1997) - Con Air
(1996) - Poslední ze slavných králů
(1996) - Maringotka
(1995) - The Science of Star Trek
(1995) - Ripple
(1995) - Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
(1994) - Star Trek: Nová generace - Konec cesty
(1994) - Vítejte ve Wellville
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Knoflíková válka
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1993) - 'Star Trek: Deep Space Nine': Behind the Scenes
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět - Vyslanec
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Nezvaný
(1993) - Doktorka Quinnová
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Poslední Mohykán
(1992) - Navždy a daleko
(1992) - Cesta na západ
(1991) - The Commitments
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Navštivte ráj
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1990) - Dick Tracy
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Perfektní svědek
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1987) - Nulle part ailleurs
(1987) - Star Trek: Nová generace - Střetnutí na Farpointu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Omega Syndrome
(1987) - Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues
(1987) - The Dead
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - The Hidden Curriculum
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Playboy of the Western World
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Easter 2016
(1981) - Roses de Dublin, Les (TV seriál)
(1981) - Nailed
(1978) - Strangers (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1962) - Z Cars (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.5.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colm Meaney 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colm Meaney - herec

se narodil 30.5.1953 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colm Meaney

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Colm Meaney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
8°45’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°58’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°00’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°31’
 
MarsMars:
Blíženci
20°07’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
4°53’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°01’
R
UranUran:
Rak
16°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°23’
R
PlutoPluto:
Lev
20°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°09’
R
Černá LunaLilith:
Panna
17°29’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°22’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »