Conrad Nagel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Conrad Nagel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Keokuk
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Conrad Nagel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Conrad Nagel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Conrad Nagel
datum narození 16.3.1897
(herec, instagram)

Conrad Nagel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Stardust: The Bette Davis Story
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(2002) - London After Midnight
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1974) - To je ale zábava!
(1966) - ABC Stage 67 (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1961) - Westinghouse Presents: The Dispossessed
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Car 54, Where Are You? (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - The Man Who Understood Women
(1959) - A Stranger in My Arms
(1958) - Social Security in Action
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Hidden Fear
(1956) - To Tell the Truth
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - Playwrights '56 (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Hollywood Preview (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - Conrad Nagel Theater (TV seriál)
(1955) - All That Heaven Allows
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Medallion Theatre (TV seriál)
(1952) - Screen Snapshots 5852: Hollywood Night at '21' Club
(1952) - Broadway Television Theatre (TV seriál)
(1951) - The Name's the Same
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Broadway to Hollywood Headline Clues
(1949) - The Silver Theatre (TV seriál)
(1948) - The Eyes Have It
(1948) - The Vicious Circle
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Stage Struck
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1945) - Navždy tvá
(1945) - The Adventures of Rusty
(1944) - Dangerous Journey
(1940) - One Million B.C.
(1940) - I Want a Divorce
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 6
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1939) - The Mad Empress
(1938) - Personality Parade
(1937) - Navy Spy
(1937) - The Gold Racket
(1937) - Bank Alarm
(1936) - Yellow Cargo
(1936) - Wedding Present
(1936) - The Girl from Mandalay
(1936) - Ball at Savoy
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 9
(1935) - One New York Night
(1935) - Death Flies East
(1934) - The Marines Are Coming
(1934) - One Hour Late
(1934) - Dangerous Corner
(1933) - The Constant Woman
(1933) - Ann Vickers
(1932) - The Man Called Back
(1932) - Kongo
(1932) - Fast Life
(1932) - Divorce in the Family
(1931) - Three Who Loved
(1931) - The Right of Way
(1931) - The Reckless Hour
(1931) - Špatná sestra
(1931) - Son of India
(1931) - Pagan Lady
(1931) - East Lynne
(1931) - Dobyvatelé pekla
(1930) - Today
(1930) - The Ship from Shanghai
(1930) - Second Wife
(1930) - Rozvedená
(1930) - Redemption
(1930) - One Romantic Night
(1930) - Numbered Men
(1930) - Free Love
(1930) - Du Barry, Woman of Passion
(1930) - A Lady Surrenders
(1929) - The Thirteenth Chair
(1929) - The Sacred Flame
(1929) - The Redeeming Sin
(1929) - Polibek
(1929) - Kid Gloves
(1929) - The Idle Rich
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - Dynamite
(1928) - The Terror
(1928) - Tenderloin
(1928) - State Street Sadie
(1928) - Red Wine
(1928) - The Michigan Kid
(1928) - Glorious Betsy
(1928) - Diamond Handcuffs
(1928) - Dáma z lože č. 13
(1928) - The Crimson City
(1928) - Caught in the Fog
(1927) - The Girl from Chicago
(1927) - Slightly Used
(1927) - Quality Street
(1927) - Příšerné stíny
(1927) - If I Were Single
(1927) - Heaven on Earth
(1926) - Screen Snapshots, Series 6, No. 14
(1926) - Tin Hats
(1926) - There You Are!
(1926) - Memory Lane
(1926) - Exquisite Sinner
(1926) - Dance Madness
(1926) - Boj o pohlaví
(1925) - 1925 Studio Tour
(1925) - Sun-Up
(1925) - Pretty Ladies
(1925) - The Only Thing
(1925) - Lights of Old Broadway
(1925) - Cheaper to Marry
(1925) - Excuse Me
(1924) - Three Weeks
(1924) - The Snob
(1924) - The Rejected Woman
(1924) - Tess of the D'Urbervilles
(1924) - So This Is Marriage?
(1924) - Sinners in Silk
(1924) - Name the Man
(1924) - Married Flirts
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 7
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 17
(1923) - The Rendezvous
(1923) - Lawful Larceny
(1923) - Grumpy
(1923) - Bella Donna, travička
(1922) - A Trip to Paramountown
(1922) - Singed Wings
(1922) - Saturday Night
(1922) - The Ordeal
(1922) - Nice People
(1922) - The Impossible Mrs. Bellew
(1922) - Hate
(1921) - What Every Woman Knows
(1921) - Sacred and Profane Love
(1921) - The Lost Romance
(1921) - Forbidden Fruit
(1921) - Fool's Paradise
(1920) - Unseen Forces
(1920) - Midsummer Madness
(1920) - The Fighting Chance
(1919) - Romeo's Dad
(1919) - The Redhead
(1919) - The Lion and the Mouse
(1918) - Little Women

Conrad Nagel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Conrad Nagel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Conrad Nagel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Conrad Nagel - herec

se narodil 16.3.1897 ve městě Keokuk, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Conrad Nagel

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Conrad Nagel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
26°10’
 
LunaLuna:
Lev
24°04’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°15’
 
VenušeVenuše:
Býk
8°50’
 
MarsMars:
Blíženci
27°30’
 
JupiterJupiter:
Panna
2°39’
R
SaturnSaturn:
Střelec
0°43’
R
UranUran:
Štír
28°58’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
17°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
11°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
13°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
10°41’
 
CheirónCheirón:
Štír
13°38’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »