Conway Tearle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Conway Tearle
(Frederick Levy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
1.10.1938 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Conway Tearle - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1878 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Conway Tearle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Conway Tearle
datum narození 17.5.1878
(herec, instagram)

Conway Tearle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1936) - Senor Jim
(1936) - Romeo a Julie
(1936) - Preview Murder Mystery
(1936) - Klondike Annie
(1936) - Desert Guns
(1935) - Trail's End
(1935) - The Headline Woman
(1935) - The Judgment Book
(1934) - Stingaree
(1934) - Sing Sing Nights
(1934) - Fifteen Wives
(1933) - Should Ladies Behave
(1933) - Day of Reckoning
(1932) - Vanity Fair
(1932) - Two Lips and Juleps; or, Southern Love and Northern Exposure
(1932) - The King Murder
(1932) - The Hurricane Express
(1932) - Man About Town
(1932) - Her Mad Night
(1931) - The Lady Who Dared
(1931) - The False Madonna
(1931) - Pleasure
(1931) - Morals for Women
(1931) - How I Play Golf, by Bobby Jones No. 9: 'The Driver'
(1931) - Captivation
(1930) - The Truth About Youth
(1929) - Smoke Bellew
(1929) - The Lost Zeppelin
(1929) - Gold Diggers of Broadway
(1929) - Evidence
(1927) - Moulders of Men
(1927) - The Isle of Forgotten Women
(1927) - Altars of Desire
(1926) - The Greater Glory
(1926) - The Sporting Lover
(1926) - My Official Wife
(1926) - Dancing Mothers
(1926) - The Dancer of Paris
(1925) - School for Wives
(1925) - The Mystic
(1925) - Morals for Men
(1925) - Just a Woman
(1925) - The Heart of a Siren
(1925) - The Great Divide
(1925) - Bad Company
(1924) - Zkouška ženy
(1924) - The White Moth
(1924) - The Next Corner
(1924) - Flirting with Love
(1923) - Screen Snapshots, Series 3, No. 23
(1923) - The Dangerous Maid
(1923) - The Rustle of Silk
(1923) - The Common Law
(1923) - Black Oxen
(1923) - Bella Donna, travička
(1923) - Ashes of Vengeance
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 15
(1922) - The Referee
(1922) - Shadows of the Sea
(1922) - One Week of Love
(1922) - Love's Masquerade
(1922) - The Eternal Flame
(1922) - A Wide Open Town
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 9-F
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 17-F
(1921) - The Oath
(1921) - Society Snobs
(1921) - A Man of Stone
(1921) - The Fighter
(1921) - Bucking the Tiger
(1921) - After Midnight
(1920) - Whispering Devils
(1920) - Two Weeks
(1920) - She Loves and Lies
(1920) - The Road of Ambition
(1920) - Marooned Hearts
(1920) - The Forbidden Woman
(1920) - April Folly
(1919) - The Way of a Woman
(1919) - A Virtuous Vamp
(1919) - The Mind-the-Paint Girl
(1919) - Human Desire
(1919) - Her Game
(1919) - Atonement
(1918) - The World for Sale
(1918) - Virtuous Wives
(1918) - Dvou lásek spor
(1917) - The Fall of the Romanoffs
(1917) - The Judgement House
(1916) - The Heart of the Hills
(1916) - The Foolish Virgin
(1916) - The Common Law
(1915) - The Seven Sisters
(1915) - Poor Schmaltz
(1915) - Helene of the North
(1914) - Shore Acres
(1914) - The Nightingale

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1878 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Conway Tearle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Conway Tearle - herec

se narodil 17.5.1878 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Conway Tearle

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Conway Tearle
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°24’
 
LunaLuna:
Střelec
8°17’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°07’
R
VenušeVenuše:
Beran
11°00’
 
MarsMars:
Rak
7°03’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°03’
 
SaturnSaturn:
Beran
0°13’
 
UranUran:
Lev
25°25’
 
NeptunNeptun:
Býk
7°58’
 
PlutoPluto:
Býk
25°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°24’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »