Corey Feldman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Corey Feldman
(Corey Scott Feldman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chatsworth
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Corey Feldman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.7.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Corey Feldman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Corey Feldman
datum narození 16.7.1971
(herec, instagram)

Corey Feldman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Epidemic
(2016) - JOB's Daughter
(2016) - Intrusion: Disconnected
(2015) - Body High
(2014) - That Guy Dick Miller
(2014) - An Open Secret
(2014) - The M Word
(2014) - Adolescence
(2013) - 30 Seconds to Mars: City of Angels (hudební videoklip)
(2013) - Love All Humans
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2013) - #7DaysLater (TV seriál)
(2013) - Zombex
(2013) - Zero Dark Dirty
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Exposure
(2012) - Slice and Dice: The Slasher Film Forever
(2012) - An Affair of the Heart
(2012) - 6 Degrees of Hell
(2012) - The Zombie King
(2012) - Worth: The Testimony of Johnny St. James
(2011) - Katy Perry: Last Friday Night (T.G.I.F.) (hudební videoklip)
(2010) - Ztracení chlapci: Žízeň
(2010) - Warren the Ape (TV seriál)
(2009) - Splatter (TV seriál)
(2009) - Lucky Fritz
(2009) - Hooking Up
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Ztracení chlapci: Upíří kmen
(2008) - Terror Inside
(2007) - The Two Coreys
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - Forever in Our Hearts: The Making of Documentary
(2005) - Space Daze
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Schůzka s Drew
(2004) - American Fame Pt. 1: Drowning River Phoenix
(2004) - Serial Killing 4 Dummys
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - Puppet Master vs. Demonic Toys
(2004) - The Birthday
(2004) - Beze svědků
(2003) - The Surreal Life
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
(2003) - Favorite Stars: Then & Now
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Cram (TV seriál)
(2002) - ShirleyMania
(2002) - Project Redlight
(2002) - Apocalypse Soon: The Making of 'Citizen Toxie'
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2002) - Don't Try This at Home: The Tour
(2002) - Bikini Bandits
(2001) - Porn Star: The Legend of Ron Jeremy
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Seance
(2001) - My Life as a Troll
(2000) - Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me'
(2000) - Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
(2000) - The Scarecrow
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Honba za výhrou
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Vlkodlak Tommy (TV seriál)
(1999) - Sonic Underground (TV seriál)
(1999) - Born Bad
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Waterfront
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - The Thief & the Stripper
(1998) - She's Too Tall
(1998) - Muž z bouře
(1998) - Legie
(1997) - Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (hudební videoklip)
(1997) - Busted
(1996) - South Beach Academy
(1996) - Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
(1995) - Voodoo: Kruté čarodějnictví
(1995) - Sni svůj krátký sen 2
(1995) - Red Line
(1995) - Pošukové (TV seriál)
(1995) - Evil Obsession
(1995) - A Dangerous Place
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Skrytá kamera
(1994) - National Lampoon a škola akvalungu
(1994) - Maverick
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Želví nindžové III
(1993) - Stepmonster
(1993) - No Surrender
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Round Trip to Heaven
(1992) - Piko a Kolumbus
(1992) - Meatballs 4
(1992) - Blown Away
(1991) - Edge of Budget: The Making of Edge of Honor
(1991) - Rock 'n' Roll High School Forever
(1991) - Edge of Honor
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - Želví nindžové
(1990) - Exile
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - 15 and Getting Straight
(1989) - Sni svůj krátký sen
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Lidé z předměstí
(1988) - Řidičák
(1988) - Pátek třináctého 7
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Ztracení chlapci
(1986) - Stůj při mně
(1986) - Pátek třináctého 6: Jason žije
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rošťáci
(1985) - Pátek třináctého 5
(1984) - Pátek třináctého 4
(1984) - Gremlins
(1983) - Still the Beaver
(1983) - Lottery! (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Madame's Place (TV seriál)
(1982) - The Kid with the Broken Halo
(1982) - Gloria (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Liška a pes
(1980) - How to Eat Like a Child
(1980) - Father Figure
(1979) - Willa
(1979) - Čas po čase
(1979) - The Bad News Bears (TV seriál)
(1978) - 20/20
(1978) - Mork & Mindy (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)

Corey Feldman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Busted
Corey Feldman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Vanessa Marcil - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1964) Amber Lynn
(*1975) Drew Barrymore
(*1970) Heather Graham
(*1972) Alyssa Milano
(*1962) Ginger Lynn Allen
(*1965) Jami Gertz

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.7.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Corey Feldman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Corey Feldman - herec

se narodil 16.7.1971 ve městě Chatsworth, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Corey Feldman

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Corey Feldman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
23°18’
 
LunaLuna:
Býk
9°51’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°45’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°43’
 
MarsMars:
Vodnář
21°46’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°42’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
3°04’
 
UranUran:
Váhy
9°47’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°29’
R
PlutoPluto:
Panna
27°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°33’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°05’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »