Corrado Gaipa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Corrado Gaipa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Palermo
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Corrado Gaipa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Corrado Gaipa 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Corrado Gaipa
datum narození 13.3.1924
(herec, instagram)

Corrado Gaipa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Giuseppe Fava: Siciliano come me
(1983) - Parole e sangue
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1980) - L'eredità della priora (TV seriál)
(1979) - La Dama dei veleni
(1978) - Storie della Camorra (TV seriál)
(1978) - Sam et Sally (TV seriál)
(1978) - Diario di un giudice (TV seriál)
(1977) - Spirale di nebbia, Una
(1977) - La Malavita attacca... la polizia risponde.
(1977) - Le Lunghe notti della Gestapo
(1977) - I vizi morbosi di una governante
(1977) - Delitto perbene, Un (TV seriál)
(1976) - Dov'è Anna (TV seriál)
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1975) - Ritratto di donna velata (TV seriál)
(1975) - Marsigliese, Il (TV seriál)
(1974) - Tenkrát v New Yorku
(1974) - Le Scomunicate di San Valentino
(1974) - Prigione di donne
(1974) - La Polizia chiede aiuto
(1974) - Ho incontrato un'ombra (TV seriál)
(1973) - Vino e pane (TV seriál)
(1973) - Ve spárech mafie
(1973) - Valdézovi koně
(1973) - Tony Arzenta
(1973) - Napoleone a Sant'Elena (TV seriál)
(1973) - Giordano Bruno
(1973) - Černá ruka
(1973) - Boss - Smrt na zakázku
(1973) - Anna, quel particolare piacere
(1972) - Policie děkuje
(1972) - Mio caro assassino
(1972) - Mafie za mřížemi
(1972) - Kmotr
(1972) - Bez rodiny
(1972) - All'onorevole piacciono le donne (Nonostante le apparenze... e purché la nazione non lo sappia)
(1972) - Afyon oppio
(1972) - Abuso di potere
(1971) - L'Uomo dagli occhi di ghiaccio
(1971) - La Rosa bianca
(1971) - Giornata nera per l'ariete
(1971) - All'ultimo minuto (TV seriál)
(1970) - Metello
(1970) - Drama žárlivosti
(1968) - Nádherný listopad
(1964) - Inchieste del commissario Maigret, Le (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Corrado Gaipa 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Corrado Gaipa - herec

se narodil 13.3.1924 ve městě Palermo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Corrado Gaipa

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Corrado Gaipa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°39’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°26’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°26’
 
VenušeVenuše:
Býk
4°37’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°13’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°02’
 
SaturnSaturn:
Štír
1°30’
R
UranUran:
Ryby
17°47’
 
NeptunNeptun:
Lev
18°08’
R
PlutoPluto:
Rak
10°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°10’
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »