Courtney Love wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Courtney Love
(Courtney Michelle Harrison)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.7. 1964 - 14:08h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, kytaristka

Courtney Love - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.7.1964 - 14:08  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.7.1964 - 21:08  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Courtney Love 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Courtney Love
datum narození 9.7.1964
(herečka, zpěvačka, kytaristka, instagram)

Courtney Love - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kurt Cobain: Montage of Heck
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - R.E.M. by MTV
(2014) - Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Hit So Hard
(2011) - Bob and the Monster
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Straight to Hell Returns
(2008) - Pamela - žiju si, jak chci
(2006) - Kurt Cobain - About a Son
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2005) - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
(2004) - Courtney Love - Mono (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - Back to Hell
(2002) - 24 hodin
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Crossover
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Eminem: Behind the Mask
(2001) - Julie Johnson
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - Bounce: Behind the Velvet Rope
(2000) - Krvavé tajemství
(1999) - Clara Bow: Discovering the It Girl
(1999) - 200 cigaret
(1999) - Muž na Měsíci
(1998) - Hole: Malibu (hudební videoklip)
(1998) - Hole - Celebrity Skin (hudební videoklip)
(1998) - Hole - Awful (hudební videoklip)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - The Righteous Babes
(1998) - Prostory Theodora Pištěka
(1998) - Kurt & Courtney
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Hole: Gold Dust Woman (hudební videoklip)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Not Bad for a Girl
(1996) - Lid versus Larry Flynt
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1996) - Basquiat
(1994) - Hole - Violet (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1994) - No Alternative Girls
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - 1991: The Year Punk Broke
(1988) - Tapeheads
(1987) - Přímo do pekla
(1986) - Sid a Nancy
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1964) - Top of the Pops
Courtney Love - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Courtney Love 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Courtney Love - herečka, zpěvačka, kytaristka

se narodila 9.7.1964 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Courtney Love

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Courtney Love
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
17°38’
9
 
LunaLuna:
Rak
23°15’
9
 
MerkurMerkur:
Lev
1°37’
10
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°24’
8
R
MarsMars:
Blíženci
15°45’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
19°35’
7
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°32’
5
R
UranUran:
Panna
7°18’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
15°08’
1
R
PlutoPluto:
Panna
12°09’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°14’
9
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°45’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°38’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
1°56’
1
Domy:
Váhy
26°20’
Beran
26°20’
2:
Štír
24°30’
8:
Býk
24°30’
3:
Střelec
26°13’
9:
Blíženci
26°13’
Vodnář
0°13’
Lev
0°13’
5:
Ryby
3°11’
Panna
3°11’
6:
Beran
2°09’
Váhy
2°09’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
13°16’
11
Slun./Luna:
Rak
20°27’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »