Craig Charles wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Craig Charles

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Craig Charles - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.7.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Craig Charles 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Craig Charles
datum narození 11.7.1964
(herec, instagram)

Craig Charles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - The Big Fat Quiz of the Year
(2012) - Červený trpaslík X (TV seriál)
(2011) - Pointless Celebrities (TV seriál)
(2009) - The Greatest TV Shows of the Noughties
(2009) - Červený trpaslík - Zpátky na Zemi
(2009) - Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (TV seriál)
(2006) - Fated
(2004) - Red Dwarf: Dwarfing USA
(2003) - The Sitcom Story
(2003) - Red Dwarf: Building a Better Universe - A Tribute to Mel Bibby
(2003) - Ten Minutes
(2002) - Takešiho hrad
(2002) - I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!
(2002) - EastEnders: Ricky and Bianca
(2001) - Top Ten TV Sci-Fi
(2001) - Don't Walk
(2000) - GPTV
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Ripleyho věřte nevěřte
(1999) - The Colour of Funny
(1998) - Universe Challenge
(1998) - Robot Wars
(1998) - Can't Smeg Won't Smeg
(1998) - 'Red Dwarf' A-Z
(1998) - Red Dwarf 8: Byte 3
(1998) - Red Dwarf 8: Byte 2
(1998) - Red Dwarf 8: Byte 1
(1997) - Space Cadets
(1997) - Funky Bunker (TV seriál)
(1997) - Captain Butler (TV seriál)
(1996) - Cyberspace (TV seriál)
(1995) - Red Dwarf: Smeg Outs
(1994) - Red Dwarf: Smeg Ups
(1994) - Asterix dobývá Ameriku
(1993) - Prince Cinders
(1993) - Cyberzone (TV seriál)
(1993) - Cyberpunks and Technophobes (TV seriál)
(1992) - Them and Us (TV seriál)
(1992) - Ghostwatch
(1991) - Comic Relief
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1989) - What's That Noise (TV seriál)
(1988) - Craig Goes Mad in Melbourne (TV seriál)
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1987) - Night Network (TV seriál)
(1987) - The Marksman (TV seriál)
(1987) - Business as Usual
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Craig Charles 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Craig Charles - herec

se narodil 11.7.1964 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Craig Charles

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Craig Charles
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
19°11’
 
LunaLuna:
Lev
17°04’
 
MerkurMerkur:
Lev
4°39’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°21’
 
MarsMars:
Blíženci
16°52’
 
JupiterJupiter:
Býk
19°52’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
R
UranUran:
Panna
7°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°07’
R
PlutoPluto:
Panna
12°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°09’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°37’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »