Cynthia Khan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cynthia Khan
(Li-Tsing Yang)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Giayi
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Cynthia Khan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cynthia Khan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Cynthia Khan
datum narození 13.12.1968
(herečka, instagram)

Cynthia Khan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Lie chou zhe
(2012) - Hai shen mi ma
(2010) - Dai Wan Jia
(2003) - Radical
(2003) - Hurricane Bullet
(2003) - Hacker Pioneers
(2003) - Fatal Love Web
(2003) - Catching Murderer Overseas
(2002) - Li Wang, Hei Se Lei Tai
(2000) - Lei ting te jing
(2000) - Hu fa qi bing
(1998) - Righteous Guards (TV seriál)
(1998) - Liao zhai er (TV seriál)
(1998) - Chong zhen jing wu men
(1997) - Super Cops
(1997) - Ci hu wei long
(1996) - Top Fighter 2
(1996) - Wei qing zhui zong
(1996) - Liu Jai (TV seriál)
(1996) - Beggar King (TV seriál)
(1995) - Ultimate Revenge
(1995) - Shi je ye feng wang
(1995) - Nu hai wei long
(1995) - Matira ang matibay
(1995) - Die xue rou qing
(1994) - Bohové se zbláznili i v Číně
(1993) - Yi dao qing cheng
(1993) - Xin leng xue shi san ying
(1993) - Xie zi zhi mie sha xing dong
(1993) - Ren sheng de yi shuai jin huan
(1993) - Qi xia wu yi zhi wu shu nao dong jing
(1993) - Mo lu kuang hua
(1993) - Kui hua sheng nu
(1993) - Cheng shi nu lie ren
(1993) - Ba hai hong ying
(1992) - 92 Ba wang hua yu Ba wang hua
(1992) - Xia nu chuan qi
(1992) - Wu Lin sheng dou shi
(1992) - Věčná pěst
(1992) - Kuang feng mi ming
(1992) - Fei nui jing juen
(1991) - Red Force 6
(1991) - Mořský vlci
(1991) - Hua jie shen nu
(1991) - Hong fen zhi zun
(1991) - Fu gui ji xiang
(1990) - Tygří klec 2
(1990) - Red Force 5
(1989) - Red Force 4
(1988) - San tou mo wang
(1988) - Red Force 3
(1987) - Qi zheng piao piao
(1987) - Li gui chan juan
(1987) - Bloody Brothers
(1986) - This Love of Mine

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cynthia Khan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cynthia Khan - herečka

se narodila 13.12.1968 ve městě Giayi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cynthia Khan

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Cynthia Khan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°33’
 
LunaLuna:
Panna
27°10’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°11’
 
MarsMars:
Váhy
20°29’
 
JupiterJupiter:
Váhy
3°51’
 
SaturnSaturn:
Beran
18°45’
R
UranUran:
Váhy
3°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
27°10’
 
PlutoPluto:
Panna
25°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°35’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°51’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°51’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »