Damian Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Damian Lewis
(Damian Watcyn Lewis)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St John's Wood, London
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Damian Lewis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.2.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Damian Lewis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Damian Lewis
datum narození 11.2.1971
(herec, instagram)

Damian Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Our Kind of Traitor
(2016) - Billions (TV seriál)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Wolf Hall (TV seriál)
(2015) - Queen of the Desert
(2015) - Lords of Magic
(2015) - Bill
(2014) - The Silent Storm
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - Romeo and Juliet
(2013) - Desire
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Will
(2012) - Inspektor Regan
(2011) - Stolen
(2011) - Princ a pruďas
(2011) - Ve jménu vlasti (TV seriál)
(2008) - The Escapist
(2007) - Pekař
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2007) - Confessions of a Diary Secretary
(2006) - Stormbreaker
(2006) - The Situation
(2005) - Žít po svém
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - ShakespeaRe-Told (TV seriál)
(2005) - Mnoho povyku pro nic
(2005) - Chromofobie
(2005) - Friends and Crocodiles
(2004) - Essential Poems for Christmas
(2004) - Nevěsty
(2004) - Keane
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2003) - Pavučina snů
(2002) - The Forsyte Saga
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - Jeffrey Archer: The Truth
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - Life Force (TV seriál)
(2000) - Hearts and Bones (TV seriál)
(1999) - Válečníci
(1997) - Robinson Crusoe
(1996) - Ill
(1995) - Hercule Poirot: Případ v ulici Hickory
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1993) - Micky Love
(1990) - Have I Got News for You
(1988) - This Morning
Damian Lewis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Helen McCrory - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1980) Sophia Myles
(*1965) Kristin Davis

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Damian Lewis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Damian Lewis - herec

se narodil 11.2.1971 ve městě St John's Wood, London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Damian Lewis

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Damian Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°06’
 
LunaLuna:
Panna
4°58’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
5°30’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°29’
 
MarsMars:
Střelec
12°10’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°04’
 
SaturnSaturn:
Býk
16°16’
 
UranUran:
Váhy
13°17’
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°56’
 
PlutoPluto:
Panna
29°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
17°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
7°12’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »