Dan Bárta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dan Bárta
(Daniel Bárta)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
zpěvák, textař

Dan Bárta - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dan Bárta 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dan Bárta
datum narození v roce *1969
(zpěvák, textař, instagram)

Dan Bárta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 25. Ceny Anděl (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Dan Bárta & Illustratosphere - Maratonika (hudební videoklip)
(2015) - Slavnostní galavečer k 125. výročí založení Akademie věd
(2015) - Kombo
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Dan Bárta & Illustratosphere Symphonic (koncert)
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2014) - DVTV
(2014) - Ceny Czech Grand Design 2013
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Apollo 2013
(2014) - Znovu 89 (koncert)
(2014) - The Tap Tap v Opeře (koncert)
(2014) - Epoque Quartet 15 let (koncert)
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny české filmové kritiky 2012
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2012) - Drop In - nikdy není pozdě (koncert)
(2011) - GLANC & Drex feat. Michael Ví: NEMYSLÍŠ, ZAPLATÍŠ (hudební videoklip)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Em a On
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2009) - Evropský manuál
(2009) - ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)
(2009) - Jarmareční bouda
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Český lev 2007
(2008) - J.A.R. koncert (koncert)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2006) - Žito
(2006) - Portrét
(2006) - Na vlnách se Parník houpá
(2006) - Musicblok
(2006) - Boží show
(2006) - 13. komnata Daniela Bárty
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Jesus Christ Superstar (koncert)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Richard Müller - Koncert Lucerna Praha (koncert)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Výlet
(2002) - Báječná show
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Kytice
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Crescendo
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - J.A.R.: V deseti letí desetiletím
(1998) - Sexy Dancers: Slim Jim (hudební videoklip)
(1998) - Na plovárně
(1994) - Popové Vánoce
(1994) - Eso
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám

Dan Bárta - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dan Bárta 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dan Bárta - zpěvák, textař

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dan Bárta

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Dan Bárta
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°20’
 
LunaLuna:
Ryby
2°24’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°32’
 
VenušeVenuše:
Střelec
12°26’
 
MarsMars:
Vodnář
29°10’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°38’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°26’
R
UranUran:
Váhy
8°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°18’
 
PlutoPluto:
Panna
27°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°12’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°22’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »