Dan Dailey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dan Dailey
(Daniel James Dailey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.12. 1915 - 06:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 62 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.10.1978 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, tanečník

Dan Dailey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
14.12.1915 - 06:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.12.1915 - 11:00  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dan Dailey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dan Dailey
datum narození 14.12.1915
(herec, tanečník, instagram)

Dan Dailey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Testimony of Two Men (TV seriál)
(1977) - Tajná akta FBI
(1975) - The Daughters of Joshua Cabe Return
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1973) - Faraday and Company (TV seriál)
(1972) - Michael O'Hara the Fourth
(1971) - Mr. and Mrs. Bo Jo Jones
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Governor & J.J. (TV seriál)
(1963) - Las Cuatro noches de la luna llena
(1962) - Hemingway's Adventures of a Young Man
(1960) - Pepe
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1958) - Underwater Warrior
(1958) - The Time of Your Life
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - The Wayward Bus
(1957) - Oh, Men! Oh, Women!
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - The Best Things in Life Are Free
(1955) - It's Always Fair Weather
(1954) - Tournament of Roses
(1954) - Není nad showbyznys
(1953) - The Kid from Left Field
(1953) - The Girl Next Door
(1953) - Taxi
(1953) - Meet Me at the Fair
(1952) - What Price Glory
(1952) - The Pride of St.Louis
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - Call Me Mister
(1950) - When Willie Comes Marching Home
(1950) - My Blue Heaven
(1950) - I'll Get By
(1950) - A Ticket to Tomahawk
(1949) - You're My Everything
(1949) - Chicken Every Sunday
(1948) - Toast of the Town
(1948) - You Were Meant for Me
(1948) - When My Baby Smiles at Me
(1948) - Give My Regards to Broadway
(1947) - Mother Wore Tights
(1943) - This Is the Army
(1942) - Timber!
(1942) - Sunday Punch
(1942) - Panama Hattie
(1942) - Mokey
(1942) - Give Out, Sisters
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - Washington Melodrama
(1941) - The Wild Man of Borneo
(1941) - Moon Over Her Shoulder
(1941) - Lady Be Good
(1941) - The Get-Away
(1941) - Down in San Diego
(1940) - Susan and God
(1940) - The Mortal Storm
(1940) - Keeping Company
(1940) - Hullabaloo
(1940) - Dulcy
(1940) - The Captain Is a Lady

Dan Dailey - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dan Dailey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dan Dailey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dan Dailey - herec, tanečník

se narodil 14.12.1915 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dan Dailey

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Dan Dailey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
21°22’
1
 
LunaLuna:
Beran
2°55’
4
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°30’
1
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°34’
2
 
MarsMars:
Lev
28°00’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°04’
3
 
SaturnSaturn:
Rak
14°42’
8
R
UranUran:
Vodnář
12°52’
2
 
NeptunNeptun:
Lev
2°16’
8
R
PlutoPluto:
Rak
2°29’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
10°40’
2
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°29’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°12’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
23°53’
9
Domy:
Střelec
5°25’
Blíženci
5°25’
2:
Kozoroh
7°53’
8:
Rak
7°53’
3:
Vodnář
15°46’
9:
Lev
15°46’
Ryby
22°24’
Panna
22°24’
5:
Beran
22°11’
Váhy
22°11’
6:
Býk
15°38’
Štír
15°38’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
28°55’
11
Slun./Luna:
Vodnář
12°09’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »