Dan Hedaya wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dan Hedaya

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Dan Hedaya - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.7.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dan Hedaya 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dan Hedaya
datum narození 24.7.1940
(herec, instagram)

Dan Hedaya - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Douglas Brown
(2016) - Black Dog, Red Dog
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - The Humbling
(2014) - Gotham (TV seriál)
(2013) - Clutter
(2012) - The Normals
(2012) - Crackers
(2011) - Velká krize
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Poslední gigolo
(2008) - Puppy Love (TV seriál)
(2008) - Džungle rtěnek (TV seriál)
(2007) - The Warrior Class
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2005) - Strangers with Candy
(2005) - Roboti
(2005) - Milenci z pizzerie
(2003) - Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2003) - Bratranci z Ameriky
(2002) - Zákeřný lék
(2002) - Nové šaty
(2002) - Nebezpečná známost
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2001) - Clueless: The E! True Hollywood Story
(2001) - Výtah smrti
(2001) - The Myersons
(2001) - Mulholland Drive
(2000) - Vyjímečná dobrodružství Super Dava
(2000) - The $treet (TV seriál)
(2000) - Drsnej Shaft
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(2000) - Akce Pelikán
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Mulholland Dr.
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Hradba mlčení
(1999) - Čmuchalky
(1998) - Žaloba
(1998) - Noc v Roxbury
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1997) - Svatba naruby
(1997) - The Garden of Redemption
(1997) - Extra život
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - The Daily Show
(1996) - Výkupné
(1996) - Marvinův pokoj
(1996) - Maniak
(1996) - Klub odložených žen
(1996) - Denní světlo
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Scénář smrti
(1995) - Obvyklí podezřelí
(1995) - Nixon
(1995) - Jako štvaná zvěř
(1995) - The Home Court (TV seriál)
(1995) - Bezmocná
(1994) - Ztráta důvěry
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Midnight Run for Your Life
(1994) - Midnight Runaround
(1994) - Maverick
(1994) - Další půlnoční běh
(1994) - Because Mommy Works
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Poslíček
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Pan Báječný
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1993) - Nevinné tahy
(1993) - Nepravdivý příběh
(1993) - Bod varu
(1993) - Benny a Joon
(1992) - Flying Blind (TV seriál)
(1992) - Čtyři oči
(1991) - Veronica Clare (TV seriál)
(1991) - Doubles
(1991) - Boj o Jenny
(1991) - Addamsova rodina
(1990) - Psychopat ze San Francisca
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Julie a její milenci
(1990) - Joe kontra sopka
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - One of the Boys (TV seriál)
(1989) - The Flamingo Kid
(1989) - Agentkou proti své vůli
(1987) - The Tortellis (TV seriál)
(1987) - Mama's Boy (TV seriál)
(1986) - A Smoky Mountain Christmas
(1986) - Slow Burn
(1986) - Se strachem v zádech
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Osudná neděle
(1986) - Odvaha
(1986) - Mafiáni
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Komando
(1984) - Zbytečná krutost
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - The Dollmaker
(1984) - Stahující se smyčka
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Lehkomyslní
(1984) - Earthlings
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Hlad
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Report to Murphy (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Endangered Species
(1981) - Pravdivé zpovědi
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - Night of the Juggler
(1980) - Death Penalty
(1979) - Svedení Joea Tynana
(1979) - Paris (TV seriál)
(1978) - The Last Tenant
(1977) - The Prince of Central Park
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - The Passover Plot
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.7.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dan Hedaya 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dan Hedaya - herec

se narodil 24.7.1940 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dan Hedaya

Dnes se narodili
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Dan Hedaya
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
1°24’
 
LunaLuna:
Ryby
29°00’
 
MerkurMerkur:
Rak
27°40’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
27°26’
 
MarsMars:
Lev
13°23’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°54’
 
SaturnSaturn:
Býk
13°47’
 
UranUran:
Býk
25°32’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°24’
 
PlutoPluto:
Lev
2°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°40’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°49’
 
CheirónCheirón:
Rak
23°35’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917 - 2001) zpěvák

Rusko Nikolaj Andrejevič Rimskij-Korsakov
(*1844 - 1908) ruský hudební skladatel a pedagog

Česká republika Vladimír Drha
(*1944 - 2017) scénárista, režisér

Německo Ulrich Thein
(*1930 - 1995) herec, režisér

Německo Bert Kaempfert
(*1923 - 1980) hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »