Dan Seymour wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dan Seymour
(Daniel Seymour Katz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
25.5.1993 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Dan Seymour - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.2.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dan Seymour 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dan Seymour
datum narození 22.2.1915
(herec, instagram)

Dan Seymour - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Casablanca 50th Anniversary Special: You Must Remember This
(1979) - The Horror Show
(1975) - Útěk na čarodějnou horu
(1975) - The Manhandlers
(1974) - The Centerfold Girls
(1973) - Takoví jsme byli
(1972) - Postrach na kolečkových bruslích
(1961) - Holiday Lodge (TV seriál)
(1959) - Watusi
(1959) - Return of the Fly
(1957) - Undersea Girl
(1957) - The Sad Sack
(1957) - The Buster Keaton Story
(1956) - Beyond a Reasonable Doubt
(1955) - Moonfleet
(1955) - Casablanca (TV seriál)
(1955) - Abbott and Costello Meet the Mummy
(1954) - Passport to Danger (TV seriál)
(1954) - Human Desire
(1953) - Velký zátah
(1953) - Tangier Incident
(1953) - The System
(1953) - Second Chance
(1952) - Where Was I? (TV seriál)
(1952) - Ranč zločinců
(1952) - Mara Maru
(1952) - Glory Alley
(1952) - Face to Face
(1951) - The Blue Veil
(1951) - Sirocco
(1950) - Mladík s trumpetou
(1950) - Joe Palooka in the Squared Circle
(1950) - Abbott and Costello in the Foreign Legion
(1949) - Trail of the Yukon
(1948) - We, the People
(1948) - Key Largo
(1948) - Johnny Belinda
(1948) - Highway 13
(1947) - Slave Girl
(1947) - Philo Vance's Gamble
(1947) - Intrigue
(1947) - Hard Boiled Mahoney
(1946) - The Searching Wind
(1946) - Plášť a dýka
(1946) - Noc v Casablance
(1945) - The Spanish Main
(1945) - San Antonio
(1945) - Půjčená žena
(1945) - It's in the Bag!
(1945) - Confidential Agent
(1944) - Rainbow Island
(1944) - Kismet
(1944) - Crazy Like a Fox
(1944) - Braziliana
(1943) - Tiger Fangs
(1943) - Tahiti Honey
(1943) - Rhythm of the Islands
(1943) - Klondike Kate
(1943) - Hit the Ice
(1942) - Rozruch ve městě
(1942) - Road to Morocco
(1942) - Mug Town
(1942) - Casablanca
(1942) - Cairo
(1942) - Bombs Over Burma

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dan Seymour 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dan Seymour - herec

se narodil 22.2.1915 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dan Seymour

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Dan Seymour
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°54’
 
MerkurMerkur:
Ryby
1°14’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°39’
 
MarsMars:
Vodnář
18°10’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°25’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°22’
R
UranUran:
Vodnář
12°50’
 
NeptunNeptun:
Rak
28°11’
R
PlutoPluto:
Rak
0°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°17’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
17°30’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »