Dana Delany wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dana Delany
(Dana Welles Delany)

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.3. 1956 - 20:23h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Dana Delany - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
13.3.1956 - 20:23  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.3.1956 - 01:23  
US, New York:
40°42' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dana Delany 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dana Delany
datum narození 13.3.1956
(herečka, instagram)

Dana Delany - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Comedians (TV seriál)
(2014) - Hand of God (TV seriál)
(2013) - Liga spravedlivých: Záchrana světa
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Freelancers
(2011) - Tělo jako důkaz (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Multiple Sarcasms
(2010) - Firebreather
(2010) - Camp Hope
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Doctors
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Život je krásný
(2007) - Silnice č. 30
(2006) - Unesený (TV seriál)
(2006) - Superman: Brainiac Attacks
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - Getting to Know You
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Dítě na prodej
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Turning Homeward
(2003) - Spin
(2003) - Čas vzpomínek
(2002) - Rozsudek
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2002) - Mother Ghost
(2001) - Pasadena (TV seriál)
(2001) - Největší riziko
(2000) - Pokušení
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Sirény
(1999) - Resurrection
(1999) - Rančeři
(1998) - Louise Brooks: Looking for Lulu
(1998) - Život ve lži
(1998) - Úplně vzhůru
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Couples
(1998) - Dead Man's Curve
(1998) - Batman a Superman
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Pravé ženy
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1996) - Wing Commander Academy (TV seriál)
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - For Hope
(1996) - Cesta domů
(1995) - Live Nude Girls
(1995) - Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story
(1994) - Vnitřní nepřítel
(1994) - Útěk do ráje
(1994) - Texan
(1993) - Tombstone
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Donato a dcera
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Batman a fantom
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1992) - Muž bez spánku
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Dodržet svůj slib
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1988) - Patty Hearstová
(1988) - Moon Over Parador
(1988) - Maškaráda
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - China Beach
(1987) - Sweet Surrender (TV seriál)
(1986) - A Winner Never Quits
(1986) - Where the River Runs Black
(1986) - Liberty
(1985) - Téměř ty
(1984) - Jeopardy!
(1984) - Threesome
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Ctitel
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1951) - Love of Life (TV seriál)
Dana Delany - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dana Delany 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dana Delany - herečka

se narodila 13.3.1956 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dana Delany

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Dana Delany
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
23°27’
5
 
LunaLuna:
Beran
11°30’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°05’
5
 
VenušeVenuše:
Býk
6°59’
7
 
MarsMars:
Kozoroh
9°18’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
23°17’
10
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°48’
2
R
UranUran:
Rak
28°26’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
29°57’
1
R
PlutoPluto:
Lev
26°45’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°13’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°58’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
9°31’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
4°26’
12
Domy:
Váhy
22°29’
Beran
22°29’
2:
Štír
20°10’
8:
Býk
20°10’
3:
Střelec
21°54’
9:
Blíženci
21°54’
Kozoroh
26°23’
Rak
26°23’
5:
Vodnář
29°41’
Lev
29°41’
6:
Ryby
28°36’
Panna
28°36’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
9°26’
11
Slun./Luna:
Beran
2°28’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »