Dana Medřická wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dana Medřická

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
21.1.1983 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Dana Medřická - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.7.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dana Medřická 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dana Medřická
datum narození 11.7.1920
(herečka, instagram)

Dana Medřická - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Život za lásku
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Konec zázraku
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - The Turn of the Screw
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kočičí hra (divadelní záznam)
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Den idiotů
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Příběhy modrého telefonu - Maska
(1980) - Předjaří
(1980) - Pleš
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Plášť pro vítr
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Lustr
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Řemen
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Plácek
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Třešňová babička (TV seriál)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV seriál)
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1977) - Lalůček
(1977) - Alimenty
(1977) - Advokátka
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Stáří 19
(1976) - O Všudybylovi
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Jenůfa
(1976) - Den pro mou lásku
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Falstaff
(1975) - Dopisy Uljanových
(1975) - Babička
(1974) - Útěk
(1974) - Půlpenny
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Čierne ovce
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Taková normální rodinka (TV seriál)
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Popelka
(1969) - O šťastných sovách
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1967) - Malá Dorritka
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Divoká holka
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Příběh dušičkový
(1963) - Železničáři
(1963) - Ikarie XB 1
(1963) - Domácí víno
(1962) - Život bez kytary
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Turista
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Božena Němcová
(1960) - II. celostátní spartakiáda 1960
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Třetí přání (divadelní záznam)
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1959) - Útěk
(1959) - Smrt obchodního cestujícího (divadelní záznam)
(1959) - Ošklivá slečna
(1958) - Zde jsou lvi
(1957) - Malí medvědáři
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Královský hrad Zvíkov
(1956) - V pasti
(1956) - Labakan
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Škůdci listnatých lesů
(1953) - Škůdci jehličnatých lesů
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Měsíc nad řekou
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Akce B
(1950) - V trestném území
(1948) - Ves v pohraničí
(1948) - Kariéra
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1948) - Bílá tma
(1947) - Muzikant
(1946) - 13. revír
(1946) - Průlom
(1946) - Lavina
(1945) - Černí myslivci
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - Počestné paní pardubické
Dana Medřická - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dana Medřická 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dana Medřická - herečka

se narodila 11.7.1920 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dana Medřická

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Dana Medřická
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
18°50’
 
LunaLuna:
Býk
18°11’
 
MerkurMerkur:
Lev
10°07’
 
VenušeVenuše:
Rak
20°57’
 
MarsMars:
Štír
0°17’
 
JupiterJupiter:
Lev
20°02’
 
SaturnSaturn:
Panna
8°14’
 
UranUran:
Ryby
5°17’
R
NeptunNeptun:
Lev
10°24’
 
PlutoPluto:
Rak
7°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°11’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
29°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°28’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »