Daniel Hůlka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Hůlka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1968 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
zpěvák

Daniel Hůlka - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1968 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Hůlka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Daniel Hůlka
datum narození v roce *1968
(zpěvák, instagram)

Daniel Hůlka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2014) - 13. komnata Daniela Hůlky
(2013) - Vánoce s Ivetou 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - Stromček prianí (koncert)
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Cesta na Hrad
(2012) - Kat Mydlář (divadelní záznam)
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Taneční skupina roku 2009
(2010) - Prominenti
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Prominenti
(2008) - Vánoce v Bosně
(2007) - 5 proti 5
(2007) - Život je kabaret
(2007) - S důvěrou a láskou
(2006) - Čétéčko
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Hvězdy letí do století
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Reportéři ČT
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2000) - Věštírna
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Největší české hity 20. století
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Iveta Bartošová a Daniel Hůlka: Z pekla štěstí (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Natočto!
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1999) - Martin Babjak a hostia (koncert)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Iveta Bartošová a Daniel Hůlka: Vím, že jsi se mnou (hudební videoklip)
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Novoty
(1997) - Navštívenka
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Český slavík '97
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Šance

Daniel Hůlka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Daniel Hůlka - Knihy
1999 - Pět ďáblů
Daniel Hůlka - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1980) Libuše Vojtková - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1987) Šárka Vaňková

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Hůlka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Hůlka - zpěvák

se narodil v roce *1968 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Hůlka

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Daniel Hůlka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
11°02’
 
LunaLuna:
Lev
8°52’
 
MerkurMerkur:
Rak
1°10’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
5°52’
 
MarsMars:
Blíženci
16°36’
 
JupiterJupiter:
Lev
28°12’
 
SaturnSaturn:
Beran
22°02’
 
UranUran:
Panna
25°04’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°43’
R
PlutoPluto:
Panna
20°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°55’
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°05’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°51’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »