Daniel Landa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Landa

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1968 (?)
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec, zpěvák, automobilový závodník

Daniel Landa - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1968 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Landa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Daniel Landa
datum narození v roce *1968
(herec, zpěvák, automobilový závodník, instagram)

Daniel Landa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Žito 44
(2014) - Daniel Landa: Uruz (hudební videoklip)
(2014) - Daniel Landa - Šmouha (hudební videoklip)
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Karel Janeček, svět podle algoritmu
(2013) - Daniel Landa: Lagu (hudební videoklip)
(2013) - Daniel Landa: Král a klaun (hudební videoklip)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Mixxxer
(2012) - Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí
(2012) - Limuzína
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2011) - Daniel Landa - Tacho I. (hudební videoklip)
(2011) - Daniel Landa - Bohemia (hudební videoklip)
(2011) - Pokondr live
(2011) - Vozová Hradba (koncert)
(2011) - Daniel Landa: Československo Tour 2008 (koncert)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Adela show
(2010) - TACHO
(2009) - Daniel Landa: Díkůvzdání (hudební videoklip)
(2009) - Landův lektvar lásky
(2008) - One Man Show
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Café X
(2007) - Otevřete okno, aby duše mohla ven (hudební videoklip)
(2007) - Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (hudební videoklip)
(2007) - Peklo s Landou
(2007) - Magický Špilberk
(2007) - Tajemství (divadelní záznam)
(2007) - Kvaska
(2006) - Hlava kance (hudební videoklip)
(2006) - Žito
(2006) - Strážci plamene
(2006) - Daniel Landa - Bouře (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2005) - Daniel Landa - Volám (hudební videoklip)
(2005) - Inbox
(2005) - 13. komnata Daniela Landy
(2004) - Daniel Landa: Protestsong (hudební videoklip)
(2004) - Daniel Landa - Karavana mraků (hudební videoklip)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Daniel Landa - Večer s písní Karla Kryla pro Český národ (koncert)
(2003) - Daniel Landa - Morituri Te Salutant! (hudební videoklip)
(2003) - Daniel Landa - Dies Irae (hudební videoklip)
(2003) - Daniel Landa - Vltava Tour 2003 (koncert)
(2003) - Bourá jen blb?
(2003) - Auto je zbraň
(2002) - Daniel Landa: Vltava (hudební videoklip)
(2002) - Daniel Landa: Tajemství (hudební videoklip)
(2002) - Daniel Landa - Quantum tarantulí (hudební videoklip)
(2000) - Daniel Landa - Třista z místa (hudební videoklip)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Daniel Landa (koncert)
(1999) - Daniel Landa - Na obzoru ani mrak ani loď (hudební videoklip)
(1998) - Daniel Landa: Smrtihlav (hudební videoklip)
(1998) - Skinheads v České Republice v 90. letech
(1997) - Daniel Landa: 1938 (hudební videoklip)
(1997) - Daniel Landa: Pozdrav z fronty (hudební videoklip)
(1995) - Daniel Landa - Ztracení hoši (hudební videoklip)
(1995) - Daniel Landa - Včera mě někdo... (hudební videoklip)
(1995) - Kdo je kdo - Daniel Landa
(1995) - Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum
(1994) - Na vlastní oči
(1994) - Eso
(1993) - Daniel Landa - Přízraky (hudební videoklip)
(1993) - Daniel Landa: Motýlek (hudební videoklip)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1992) - Kdo je kdo (TV seriál)
(1992) - Temná komora
(1992) - Když vlci pláčou
(1992) - Černí baroni
(1992) - Bylo nebylo v jednom království
(1991) - Live in Bzenec (koncert)
(1990) - Orlík - Čech (hudební videoklip)
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Faust
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1987) - Proč?
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Pavučina
(1985) - Třetí patro (TV seriál)

Daniel Landa - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Kvaska
Daniel Landa - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1969) Mirjam Landa - manželka

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Landa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Landa - herec, zpěvák, automobilový závodník

se narodil v roce *1968 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Landa

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Daniel Landa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
12°08’
 
LunaLuna:
Býk
4°33’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°22’
 
VenušeVenuše:
Střelec
17°23’
 
MarsMars:
Panna
27°06’
 
JupiterJupiter:
Panna
28°00’
 
SaturnSaturn:
Beran
20°32’
R
UranUran:
Váhy
2°10’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°44’
 
PlutoPluto:
Panna
24°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°39’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »