Daniel Rous wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daniel Rous

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, dabér

Daniel Rous - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1961 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daniel Rous 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Daniel Rous
datum narození v roce *1961
(herec, dabér, instagram)

Daniel Rous - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - One Square Story
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - 1000
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Exkluziv!
(2013) - 17 barev ticha
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Policie Modrava
(2011) - Aféry (TV seriál)
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Tři sestry (divadelní záznam)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Zakázaný člověk
(2008) - Taco a králíček
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2006) - Experti
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2001) - Příběh rytíře
(1999) - Čtveráci
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Červený Bedrník: Valentine Gautier
(1999) - Červený Bedrník (TV seriál)
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Liščí doupě
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hledání cest
(1994) - V erbu lvice
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Sedm konviček
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Malý bílý koníček (TV seriál)
(1994) - Malý bílý koníček
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Sněhurka
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Discopříběh 2
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Král kolonád
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Černovláska
(1987) - Hláska
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vítr v kapse
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Horečka všedního dne
(1980) - Kluci z bronzu
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daniel Rous 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daniel Rous - herec, dabér

se narodil v roce *1961 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daniel Rous

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Daniel Rous
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°20’
 
LunaLuna:
Rak
2°47’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°12’
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°17’
 
MarsMars:
Rak
0°28’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
20°27’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°49’
 
UranUran:
Lev
24°24’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°15’
 
PlutoPluto:
Panna
7°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°53’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°38’
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°27’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »